Produktrecensioner

22 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2014-05-20 12:12:22
tryit av ulliam

itisveryuseful

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-02-28 08:43:00
Det underbart av Hoang

Jag använder android i MacOS. Men jag Skränande\ 't ansluta den med min mac. Jag använt många program men jag Skränande\ 't. Men när jag använder MobileGo. Jag kan ansluta min telefon med min mac. Underbart

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-01-12 23:54:50
HTC en bästa vän för evigt! av Zumaidi

Wow! Denna programvara fungerar utmärkt med min HTC One. Hjälper mig att ta bort kontakter med inga telefonnummer (ingen aning om var de kom ifrån) och att tilldela foto kontakta (Foto från min Mac gallery). Mycket mer att upptäcka! Tack.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-12-27 02:17:04
otroliga av Redsaz

Fin, klassisk stabil funkion. Mac för Android... otroligt =)

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-04-22 17:08:30
Prova MobileGo första, och du won\'t måste försöka igen. av Arif Ullah

Denna programvara är odjuret! Min kusin igenbommade sin telefon genom att göra alltför många försök, därmed låst. Jag rekommenderade då denna programvara säkerhetskopiera data. Data säkerhetskopieras, reflashed firmware, och sedan gjorde en återställning. Telefonen är nu i skick, med inga filer förlorade! Dont\ 't prova några alternativ, försök MobileGo!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-01-18 06:46:38
tnx av Ulrika

Ville bara säga, är din ansökan awesome!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-26 01:46:13
Bra produkt och kundservice! av Adam Alvarado

I\ skriver detta endast för utvärderingsversionen (med semester framåt, jag kan inte riktigt råd den betalda versionen nu :(.. .anyway fungerar perfekt! Jag bytte från iPhone till Android och denna produkt gör allt den säger, enkel och lätt! Även jag hade en oro om att det är förenligt med OSX 10,8, jag skickade ett meddelande till WonderShare på Facebook och någon kom tillbaka till mig omedelbart! Tack alla och trevlig helg! :)

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-13 07:24:04
Detta är faktiskt en riktigt bra programvara! av Marc T.

Denna programvara är så lätt att använda. Med denna Mac Android Manager, jag kunde överföra filer från Android enheter till mac-datorer och även från mac till android-enheter. Grymt! Så låt med andra ord det mig överföring sms och allt från telefonen till min dator!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-12 21:15:01
Min bror säger tack! av Ruth Martin

Medan jag inte har en Android mig själv, gör min bror. Han försökte din Mac Android manager, och var mycket imponerad. Tack för att skapa en underbar produkt för Android-användare!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-08-29 20:08:44
Perfekta av John Ford

Jag bröt skärmen på min samsung galaxy s3, jag har en skyddsplan för och alla utom jag behövde de texter som fanns på telefonen. Allt jag försökte ansluta för att hämta data för jag behövde off telefonen gjordes enkelt när andra program hade problem med min skärm låsas, som brutit eftersom jag inte kunde fixa

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 nr 1
< Föregående 1 2 3 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare Data Recovery for Mac

4 lägen att återställa förlorade eller borttagna filer från Mac snabbt, säkert och grundligt. Lär dig mer

Wondershare TunesGo Retro (Mac) Nya

Full frihet att överföra musik och spellistor från iPhone, iPad och iPod till iTunes-bibliotek på Mac.
Helt kompatibel med iTunes 12.1, iOS 8, och stödja iPhone 6 & iPhone 6 Plus New icon Lära sig mer

Wondershare TidyMyMusic för Mac Nya

Perfekta iTunes följeslagare att organisera alla dina musiksamlingar. Lätt hitta saknade information, bildmaterial och texter. Helt kompatibel med iTunes 12,1 Lära sig mer

Topp