Produktrecensioner

86 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2014-04-22 17:47:46
Oumbärlig! av konst

Ett måste ha app period!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-04-17 11:06:15
Bäst ändå! av Donald Camp

En kompis föreslog att jag prova det här för att konvertera DVD-skivor som jag äger, till format som jag kunde använda på min-Pad. Dess\ 's den snabbaste och det enklaste ännu. Dess\ 's verkligen MAC lätt. Han\ är en sann vän nu.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-04-13 01:04:21
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac recension av jonte

Bra

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-04-07 01:10:27
bra av hy

Bra

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-28 20:56:30
10 år hårt arbete... Sedan Wondershare av Peter

Hej ville jag bara berätta hur lycklig jag är med Wondershare. Jag har sprang och köpte olika programvara och märken i över 10 år, från VCD\ att nu HD MKV\ och iPad kan jag på allvar berätta ingenting kommer nära wondershare. Efter två dagar av fasta användning, av mig en video veteran, visste jag att denna programvara är i särklass den bästa jag någonsin använt. Tidigare har jag varit svikna av så många, särskilt som MAC-användare, jag betalade $100 för och didn\'t arbete med buggar hela det. De didn\'t vill veta och vägrade att återbetala inte ett bekymmer med Wondershare dess awesome OK varför jag är stoked? För det första den konverterar tre gånger snabbare än något annat, och video utgång är ren ingen skärm jaggers, Secondlly all flexibiliteten, sammanfoga filer etc för det tredje högar av output och input codecs. Det kommer att göra något dont\ 't få en rättegång och har en vattenstämpel utgång, bara få plånboken ut, låt nattfjärilar flyger och köpa den, du kommer vara glad, också ta en titt du tube downloader fungerar stora to0, min fru gillar titta på visar på hennes iPhone på du tube she\'s förvånad jag kan nu lagra dem för henne , saker du rättvis dont\ 't ser på TV längre glömma DVD Fab, glömma Xillisoft! Glömmer handbromsen och Smart Converter bara få det!!! Dess awesome

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-23 05:54:35
Kung av omvandlare av Lee Cobb

Jag tillbringade en stor mängd tid testa alla slags gratis konverterare på min Mac och hittade de lämnades viljande. Så småningom jag spenderat pengar på vissa konverterare och endast Video Converter Ultimate tickade alla rutor. I\ har konverterat min DVD\ till en hårddisk så jag kan komma åt mina filmer enkelt. ACE!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-21 13:28:18
Stor investering av George Graves

Detta är en applikation som aldrig, och jag menar aldrig, gör mig besviken. Med undantag för en eller två videoformat kommer från omkring 2000, finns det inget här won\'t smälta och spotta ut något användbart. Det är fantastiskt. Än videoredigering gränssnitt förbättringar, jag Skränande\ 't tänka på en sak jag skulle vilja ändra. Det gör stora jobbet - video och audio format omvandlingar - felfritt. Plus, bör jag nämna att Wondershare håller allt uppdaterad med nya format och periodiska förbättringar. Kudos, Wondershare.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-17 11:21:10
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac recension av kuro

örsta vill jag tack från utvecklaren för att göra detta apps jag var lätt att använda en hel del funktioner för att Lägg gärna undertexter att förstå mer filmen om du är utländsk quick också

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-10 16:21:17
wow helt fantastiska apps av r jay andres

Först vill jag tack från utvecklaren för att göra detta apps jag var lätt att använda en hel del funktioner för att Lägg gärna undertexter att förstå mer filmen om du är utländsk quick också

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-04 11:21:04
TYGER ljud av tyger ljud

LJUDTEKNIKER

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Återställa dina foton, videor och ljudfiler från Mac och andra flyttbara lagringsenheter. Lär dig mer

Topp