Produktrecensioner

86 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2014-07-26 21:02:06
En kraftfull fynd av Robert Dean

Jag är en video professionell och jag köpte programmet för ett specifikt behov. Och för att vara ärlig jag var orolig för jag skulle kasta mina pengar till vinden. Men jag hittade programvaran förformade sin uppgift som annonseras och jag var glad. Sedan dess har jag tappat räkningen på hur många sylt denna programvara har dragit min rumpa av. Jag har ännu att hitta ett format som kommer att kväva det eller ens sakta ner. Flexibilitet och mångsidighet fortsätter att överraska mig. Det har blivit min goto verktyg. När jag fastnar med min konventionella metoder kan jag oftast hitta en kvalitet lösning inom omvandlaren. Jag har köpt codec packs tidigare och hittade dem ofullständig och opålitlig. Prestanda kontra små kostnaderna för denna programvara gör det en av de bästa dollar värdena av något jag har i min studio. Hur ofta kan man säga att jag tycker reklamen verkligen undersells allt denna produkt kan göra enkelt och intuitivt. Jag är verkligen glad att jag snubblade på Video Converter Ultimate gör en webbsökning och att jag tog språng i tro och köpte den. Tack Wondershare. Robert Dean

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-07-22 18:01:16
Ultimata Wondershare för Mac av Marcia Tillman

Jag använder att älska denna omvandlare. Jag kunde hämta alla och allt... Eftersom jag har uppdaterat min system, har inte det varit samma. Det är bara "OK" Jag önskar att den gamle var tillbaka. :-/...

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-07-17 18:38:17
Utmärkt av John Abatecola

Jag har arbetat med video professionellt sedan 1998 och kan inte berätta hur imponerad jag är med detta program. Det är den enklaste och snabbaste omvandlaren där ute. Jag har inte hittat alla funktioner jag behöver från detta program som gör det inte perfekt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-07-15 15:30:54
Vad en omvandlare! av Stephen Borisoff

Jag har ägt massor av video downloaders/omvandlare/DVD rippers. Här är överlägset den mest kompetenta. Du kan rippa även kommersiella DVD-skivor så länge de är för personligt bruk. Omvandlaren har en automatisk hjärna som sätter rätt upplösning, video bithastighet och ljud kännetecknar av filformatet konverteras till från specifikationerna i videoformat som källa. Du kan redigera också och se en förhandsgranskning av det färdiga arbetet. Rekommenderas varmt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-06-05 11:39:58
Bästa användare vänlig converter verktyg jag har sett av mander

Detta är den mest användarvänliga converter jag har använt hittills. Och beliewe mig, jag flippade ut på några andra efter slösa timmar... Någon på Wondershare trodde \"Hey, normala människor kommer att använda detta, inte bara datorn freaks och redaktörer, så let´s använda tydlig ikoner som destination och mål filer som de flesta av oss video användare kan känna igen. \" enkel men smart, som är också smart passar inställningar där programmet det själv göra grundläggande inställningar.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-05-24 00:59:55
Dont\ 't vänta en minut längre! av Berend Smit

Jag lekte lite med denna app, stå emot köpeskillingen. Slutligen köpte det och couldn\'t vara lyckligare. Jag är inte en techie kan men hämta och trådlöst skicka innehåll från min Mac till iPhone och iPad i sekunder! Om du vill ha en enkel, intuitiv app som laddar snabbt och effortlessly...don\'t vänta lite längre... köpa den nu!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-05-22 21:56:33
Jag gillar denna programvara av Allen

Trevlig mjukvaran!!!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-05-03 20:19:57
Wondershare är underbar! av Brendan

Som en Mac-användare har det varit svårt att hitta ett fast format konvertering programvara that\'s snabbt också. MEN Wondershare är utan tvekan bäst ändå! Den har massor av format och den konverterar med blåsbildning hastigheter! Användargränssnittet är så lätt att använda. Jag älskar det!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-05-02 23:01:27
Sesoned Pro! av Rik Hilborn

I\ har varit en professionell videoredigerare för över 13 år och detta är den bästa konverterare finns!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-04-30 04:07:41
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac recension av Aaron

Fantastiska program!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Återställa dina foton, videor och ljudfiler från Mac och andra flyttbara lagringsenheter. Lär dig mer

Topp