Produktrecensioner

86 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2014-12-02 18:41:17
En bra full skisserat video converter av William Cody Winter

En bra full skisserat video converter och YouTube downloader för Mac. Du kan titta på min video recension här: http://youtu.be/sAo7C-gP2Zw

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-11-12 13:23:47
Fantastiskt Program av Van Kohrt

Jag har använt en hel del omvandlare genom åren. Jag började använda Video Converter för Mac 2 eller 3 år sedan och det har aldrig besviken. När som helst det var ett tekniskt fel i programvaran, fanns det en rättelse uppdatering tillgänglig snart. AAA +++

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-10-30 01:51:14
Lätt av Kevin

Lätt att använda

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-10-27 05:38:28
Enkelt och lätt! av Danny

Detta är det första program som fungerar enkelt och lätt utan krångel

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-10-14 14:38:34
Bästa converter finns det! av Peter Smith

Jag har använt Wondershare's Ultimate Converter för Mac i mer än tre år. Det är en kraftfull, pålitlig programpaket som lever upp till allt som utlovas. Det är enastående värde för pengarna. Dessutom har det aldrig lyckats konvertera den största filer jag har kastat på den.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-10-06 16:12:33
Konvertera filmer av Milton

Denna ansökan har räddat mig kopiösa mängder av tid på att försöka hitta kompatibla videor för min mac och som sådan, har gjort min skola liv så mycket lättare.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-09-22 02:43:20
utmärkt av Mohammad

dess verkligen hjälpsam

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-09-21 07:10:19
Wondershare: "Undrar!" av DeeJ

Jag först laddat ner Wondershare's Video converter som freeware och upptäckte hur lätt och tid - effektiv ett program kan vara. Jag kan gå till praktiskt taget alla webbplats och hämta innehållet för alla projekt som jag arbetade på - utan att hoppa över ett beat. Jag har provat andra program, men Wondershare passar bara räkningen. Eftersom jag är ett fan av företaget, jag har köpt andra fantastiska program de erbjuder (PDF till Word converter, Youtube Converter). Jag är verkligen nöjd med tekniskt stöd också. De är patienten och hjälpa till att få några problem jag har löst snabbt. Tack Wondershare - du har en kund för livet!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-09-17 07:44:28
Ett måste ha produkt av Ross Heste

Är det en no brainer... lysande programvaran fungerar med nästan alla format du kan tänka dig och jag skulle rekommendera wondershare video spelaren också, både bra produkter.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-09 04:36:01
Denna programvara blir bara med jobbet av David Smith

Efter att ha provat och testat så många olika paket jag äntligen betalat för den här, och har inte behövde titta någon annanstans sedan. Det är så enkelt och okomplicerat, vilket ger oss bara den information vi behöver, med standardvärden för det mest troliga scenariot. Det är lysande på konvertera videor att arbeta i PowerPoint (Välj WMV2 på 640 * 480 och ljud WMA2 med resten av inställningarna på "Smart passar", och sedan skapa en PPT-fil och spara om den för PowerPoint 97-2003 innan du importerar videon och jag upptäcker att fungerar perfekt). Så många andra paket producerar ryckig eller ofullständiga konverteringar, men Wondershare Ultimate (för Mac i mitt fall) gör det smidigt och framgångsrikt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Återställa dina foton, videor och ljudfiler från Mac och andra flyttbara lagringsenheter. Lär dig mer

Topp