Produktrecensioner

86 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-04-04 04:59:25
Ser inte någon annanstans! av Ross Heste

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac är en lysande produkt. Jag har använt det på min iMac i år och det gör vad det står på burken... bara konverterar allt du behöver. Köpa bara det, du kommer inte se tillbaka.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-29 06:12:31
det är bra av oasis

Det är mycket bra

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-28 05:09:16
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac recension av Vitalik

Super programmet

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-28 05:07:54
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac recension av Vitalik

Super

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-27 10:34:05
Awsome av Terry Cudjoe

Denna programvara är mycket användarvänlig, jag hoppas ni alla fortsätter att hålla den som den är eller ännu enklare.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-21 03:41:29
Älskar denna app av Pat

Fungerar mycket bra och snabb

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-06 09:21:25
Bra All-Around mångsidig Video Converter av Christopher Kiley

Jag har använt en hel del produkter för videokonvertering över min 25 + åriga karriär och ingen är lika mångsidig som Wondershare Ultimate. Jag har använt produkten sedan 2011 och det har blivit min gå-till konvertering programvara för ca 90% av mitt arbetsflöde. Det ger mig konvertering för videoredigering, webbvideo, mobila inställningar och mer som på ett mycket rimligt pris! Alla video omvandlingen program behöver du Wondershare har du omfattas! Kundservice är top notch, rekommenderar starkt!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-02-18 10:18:39
Wondershare converter Ultimate av Paul Brooker

Bästa på marknaden har jag använt denna programvara när det fanns först och har sett det utvecklas till vad jag tror bäst på marknaden. Personerna bakom denna programvara uppdaterar ständigt det med den senaste enheter och körs utan problem en beprövad bit av programvara. Vad är också bra om det är att det är enkelt att använda och du får första klass resultat för omvandling av alla typer av filer från musik till filmer.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-02-01 17:54:24
Älskar denna programvara av Frosty_042520

Denna programvara är stor och så var teknikersupport. Jag hade ett litet problem med programvaran. Jag mejlade teknikersupport och de hjälpa mig sätta fast problemet. Programvaran fungerar en Beskriv. Perfekt för vad jag gör. Trevlig mjukvaran med stor teknikersupport

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-12-30 02:05:03
geweldig av Ben Baars

De wondershare videoconverter werkt geweldig sv är erg makkelijk te gebruiken

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Återställa dina foton, videor och ljudfiler från Mac och andra flyttbara lagringsenheter. Lär dig mer

Topp