Produktrecensioner

141 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2012-11-04 08:33:27
återställa förhandsvisningen video klippa från formaterad telefon av freddie

Min telefon var format efter att jag gjort en video inspelningen på den 02/08/2012 jag nöd till få den rygg

Var denna recension hjälpsam?

Ja 2 Nej 0
2012-11-02 22:07:18
Räddade mitt liv av Steve Roddam

Den absolut enklaste att använda. Jag formaterade min 3TB enhet som innehåller över 10 år av foton och över 80.000 musikfiler plus en livstid av dokument. Min fru hotade att döda mig över bilderna. LOL tack för att spara mig. ECELLENT produkt och värde! Tro mig, jag var en skeptiker. Inte nu längre.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
2012-10-30 19:19:14
NICE av Mattias

LÄTT ATT ÅTERSTÄLLA SKADADE DATA

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
2012-10-22 10:14:56
Detta är så AH-MAH-ZING! av David SW

Detta är så AH-MAH-ZING! det fungerar! Tack så mycket!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 2 nr 1
2012-10-12 09:21:39
OMG, detta är awesome av ShaharaR

OMG, detta är awesome. Jag var skeptisk i början men det Hämtad min fil. Tack

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
2012-10-10 21:12:52
Data Recovery av noldi

Det är utmärkt

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 nr 1
2012-09-24 18:22:02
Detta var stor! av tmhk

Detta var bra! Jag kunde hämta min viktigaste dokument! Tack!!!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
2012-09-11 15:48:34
Salam av Gabriella

Det är mycket bra

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 nr 1
2012-09-10 05:56:20
Det gjorde min dag av Jean-Pierre Fortin

Jag köpte en extern hårddisk. Av en slump förlorade jag alla mina bilder och pdf. I\ har se över internet och de tar ut över 400$ för arbetet. Gick jag till större lokal butik för att få hjälp och de sa. Nej vi Skränande\ 't jag var så frustrerad en låt det åt sidan. Nyligen beslutade jag att av något med som cie och de annonseras denna produkt. Bestämde mig för att prova. Jag kom everething tillbaka. Tack så mycket. Bra produkt inte mycket dyrt. Behandlingen är lång men värt det. +++ En riktigt nöjd kund.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
2012-08-26 15:29:18
Bra programvara av Birgitta

Dess en god mjukvaran, men det enda problemet är de stora filer jag har hittat några av dem är skadade. Major Data har återvunnits.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 nr 1
< Föregående 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare Photo Recovery

Ett professionellt verktyg speciellt utformad för att återvinna bilder, videor och ljudfiler från lagringsenheter. Lär dig mer

Wondershare 1-Click PC Care

Snabba upp din dator, fixa PC problem och få gratis av våndan av att ta itu med en långsam dator. Lär dig mer

Wondershare PowerSuite Golden 2012 Nya

Starta upp din dator, optimera Windows prestanda för att påskynda det, skydda din integritet, och så vidare. Lär dig mer

Topp