Alla ämnen

+

5 saker du måste veta om Samsung bil backningen

Att förlora våra viktiga data skulle vara en viss mardröm vi aldrig vilja se. Men vad händer om du plötsligt förlorar alla data som lagras i enheten Samsung? Det är fantastiskt hur ibland vi kan veta om vissa saker men fortfarande inte vet det. Detsamma är fallet med Samsung auto tillbaka upp. Det som krävs av oss att ha fullständig information om vad detta är vet mycket bättre om lagringsenheterna.

1. Vad är Samsung bil backningen?

Samsung bil backningen är helt backas upp programvara som levereras med Samsung externa hårddiskar och möjliggör också realtid läge eller ens schemalagda läge säkerhetskopior.

2. Hur kan jag ta bort en automatisk säkerhetskopiering av bilder från mitt galleri (steg för steg guide med skärmdumpar)

1. första och viktigaste steget är att gå till telefonens inställningar.

delete facebook message

2. man måste bläddra sedan till och även tryck på konton & Sync.

3. sedan bläddra ner till och sedan på den synkroniserade e-postadressen.

delete facebook message

4. skicka och klicka på synkronisera Picasa Spindelväv Albanerna att avmarkera eller inaktivera och ta bort oönskade bilder från enheten.

delete facebook message

3. så aktiverar Galaxy S4 Auto Backup

Det är mycket viktigt att för att vara noggrann med din telefon, du får en uppfattning om dessa aspekter. Det är ett måste att förstå exakt hur du ska ha denna tillbaka upp på telefonen som en aktiveras att ha bättre tillgång. Här är sätt: - Följ bara dessa enkla steg så du kommer igenom med automatiskt tillbaka upp:-

a. komma till startsidan

delete facebook message

b. från startsidan, klicka på Meny-knappen

c. sedan gå till inställningar

delete facebook message

d. därifrån måste du välja fliken konton

delete facebook message

e. då måste du välja alternativet för Backup

delete facebook message

f. du kommer då se alternativet i molnet

delete facebook message

g. allt du behöver göra är att återställa den och klicka på tillbaka upp

h. inlägg som du måste ställa in din backup konto.

4. var lagras "Auto backup" bilder?

Det kan vara en utmaning att veta hur och var exakt dina bilder lagras. Det kan finnas olika sätt och metoder för att se vilken metod som passar för att vara bäst i detta kriterium. Således, den Auto tillbaka upp bilder lagras i någon av dessa saker

1) Google +-bilderna kan lagras i här. Man får möjligheten att du kan också automatiskt finjustera sina bilder och få galna effekter som även röda ögon-reducering och även färgbalans och skapa animerade GIF-bilder ur en snabb sekvens av bilder

2) brevlådemapp:-detta har också blivit ännu en annan slags galen programvara som kan rädda dina bilder. Detta kommer med sina extra fördelar.

3) bit torrent sync kan vara ännu en annan app som kan användas för att lagra bilder. Det är en stor app, men resulterar i crazy utgångar.

5. jag kan inte ta bort bilder från auto backup album i Galaxy S4 efter tas bort från Google + och Picasa

Detta kan också vara en av de många problem som kan vara som människor. Det är en fruktansvärd sak dock men folk kan vara i väntan på grund av detta. Således är det behovet av att ta bort bilder från automatiskt tillbaka upp som ges. Följ dessa steg klokt och ditt problem kommer att lösas.

1. gå till inställningar-anslutningen på telefonen

delete facebook message

2. Klicka på konton (fliken)

delete facebook message

3. Välj Google i detta

delete facebook message

4. prydligt Skriv i din e-ID >

delete facebook message

5. Bläddra extrema längst ned

6. även då Uncheck "sync Picasa webbalbum"

delete facebook message

När du har gjort detta undandrar du problemet med att få bilder lagrade form Picasa webbalbum. Nu är vad du behöver en bra tillbaka upp. Således vara medvetna och nu försök med dessa inställningar:-

1. nu gå tillbaka till inställningar

delete facebook message

2. Klicka på mer (fliken)

3. i här har du något som kallas som en Application Manager

4. allt du behöver göra här är hitta Gallery

5. då utan hicka bara rensa cachen

delete facebook message

6. Avmarkera alla tillgängliga uppgifter.

Vilket skapar en tillbaka upp och samtidigt rensa data kan bli så lättare om du följer stegen mycket väl. Således, bör detta inte vara ett problem om du är väl ogilla med typ av funktioner som finns.

Topp