Produktrecensioner

38 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-04-11 04:52:21
MRZ av Alfons

Mroguer

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-26 08:21:09
awesome av Alina

Awesome, snabb, mycket intuitivt och lätt att använda. Efter (förgäves) försöker att flytta valda ljud från min Mac till Iphone för över 30min, grät jag bokstavligt talat med frustration om iTunes. Din produkt löste mitt problem i 30 sekunder... Tack!!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-18 21:24:53
Jag är helt förvånad över... av Frank Romo

Först och främst, är jag inte en techno nörd (ingen dålig inferens) jag är helt tekniskt utmanas. Jag ringde min son att komma och ta bort mina bilder från min iPad Air 2, eftersom jag inte hade rummet för att göra en uppgradering. Han begravas så med sitt arbetsprojekt och har inte haft en chans att släppa, jag installerat den iOS versionen för MAC, inga problem, jag satt upp iPad enligt anvisningarna och efter några försök och fel, BAM! Jag kunde ta bort 6gbs av oönskade foton. Jag har fått ileef iBridge lagring flash-enheten och nu har alla mina bilder på det som min musiklistor, totalt 20gbs, jag har fortfarande 40gbs av rum på min blixt driva, fantastiskt! Få detta och använda den för att lösa dina problem, kunde jag inte göra det min med iTunes eftersom det är alltför invecklat, denna app röker allt!!!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-01-25 11:04:29
Fantastiska programvara. av Omar Gonzalez

Det fungerar bra, det gjorde mitt liv lättare. Aldrig har varit så lätt att överföra min musik från Ipad till Macbook Pro eller vice versa. Tack killar, du vet verkligen vad du gör.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-05-14 23:45:07
Wondershare TunesGo (Mac) recension av Ella

Trevlig mjukvaran att använda den.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-11-21 21:13:24
Få min iTunes Music Library tillbaka! av Claire

Min Mac hade plötsligt dog och förlorade min iTunes musik. Så jag tänkte i\ kommer förlorade låtar för alltid tills en sökning hittade mig MobileGo for iOS. Det fungerade felfritt för att kopiera musik från min ipod touch till min iTunes-musikbibliotek på Mac.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-10-29 20:41:05
fungerar så bra i OS X Mavericks av Clara

provat det i den senaste OS X Mavericks. Det gör ett fantastiskt jobb för att kopiera låtar från min iphone 5s OS 7 till iMac. Bra gjort!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-10-29 20:38:40
vill rekommendera det till människor av Cara

Jag har använt MobileGo for iOS (Mac) i några år nu och jag är mycket glad att rekommendera den. Jag har använt den många gånger till backningen min iphone till min macbook air.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-10-23 22:04:56
Bästa alternativet för iTunes för Mac av Ron

iTunes är uppsvälld och långsam! MobileGo for iOS Mac är det bästa alternativet ute

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-10-22 21:58:48
Fantastisk produkt! av Ron

Fantastisk produkt! min macbook pro bara kraschade, förlorade iTunes-bibliotek. Denna produkt återuppbygga min itunes-bibliotek genom att överföra låtar i\ har sparat på min ipod touch.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 3 4 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyMusic for Mac Nya

Spela in ljud från strömmande ljud källor, inklusive webb-videor, radiostationer och populära webbplatser som YouTube, Pandora och mycket mer. Lär dig mer

Wondershare TunesGo Retro Nya

Kopiera musik, spellistor, video från iPod, iPhone & iPad till iTunes-bibliotek, och din PC för säkerhetskopiering.
Helt kompatibel med iTunes 12.1, iOS 8, och stödja iPhone 6 & iPhone 6 Plus New icon Lära sig mer

Wondershare TidyMyMusic för Mac Nya

Perfekta iTunes följeslagare att organisera alla dina musiksamlingar. Lätt hitta saknade information, bildmaterial och texter. Helt kompatibel med iTunes 12,1 Lära sig mer

Topp