Produktrecensioner

27 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2013-12-05 10:05:10
Stor spelare! så bra som MplayerX och VLC, men av Jason

Stor spelare! så bra som MplayerX och VLC, men måste stödja Hi res ikonen för näthinnan Macbook Pro och skulle älska att ha framåt & bakåt söka styrplattan gester som i MplayerX. Annars är detta bäst på mac ännu.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-11-14 19:41:19
Awesome av Mohammad Umair

Jag använda ofta vlc och windows media player. Men när jag hittade Wondershare mediaspelare jag glömde som alla. Detta awesome & kreativ design och ge mig stöd för att spela alla typer av media filer. Jag älskar denna spelare. Jag uppskattar Wondershare team insatser. Fortsätt med goda arbetet...!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-11-09 00:23:21
Wondershare - lookout VLC av S Armstrong

Rent, snyggt och fungerar. Utmärkt gränssnitt, mycket bättre kontroll över ljud- och videouppspelning än andra spelare särskilt där synkroniseringsproblem förekomma - ledsen Plex. Snapshot\'s långt skarpare än VLC. Två frågor - automatiskt starta när du väljer mediefiler är mycket irriterande när du använder spelaren för att jämföra filmfiler som du har skapat. Placera en switch i inställningar för att aktivera automatisk start/på. Om du har öppna filer över ett nätverk, sedan flytta till en ny plats där nätverket inte finns det tar lite tid att övertyga spelaren att det finns ingen server anslutning fråga att ta itu med - bara gå vidare.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-11-01 17:53:32
daNm god man av nrk

gunga

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-10-24 07:01:57
NICE av MOJO

FUNGERAR FINT

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-08-08 08:18:07
Amazing av Pawan Kumar J

verkligen behöver en fantastisk video spelaren men ändå förbättra funktioner som equilizer etc

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-08-01 23:35:41
Utmärkt Video Player av Amarajeevagan S

Jag gillar ny ikon, ljudkanal alternativet och nya alternativet teckensnitt för storlek (smart passar) i undertexter.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-07-14 22:24:48
Spektakulära av Acabo

min nya mediaspelare, spela allt, lätt!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-06-27 09:02:28
SUPER SUPER av Michele

Il miglior spelare attualmente i circolazione... ed e\ "ren gratis. Ho provato VLC, SplashPro (eccellente), BlueRay Player, ma il migliore e\' Whondershgare Player... SEMPLICEMENTE FANTASTICO

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-06-02 21:09:36
Fin Mac Player av jasmin

Ja, väntar på nästan en månad... Mac-versionen kommer äntligen! Så fin ~ jag gillar utformningen! ^O^

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 1 2 3 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mycket mer än en converter-konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och titta på i över 150 format. Lär dig mer

Wondershare AllMyTube

Ladda ner video från Youtube och även en annan 1000 + video delar tomten lik Dailymotion, Vimeo på Windows för offlineåtkomst eller uppspelning på din mobila enheter. Lär dig mer

Wondershare Filmora

Klippa, redigera, sammanfoga och trimma klipp. Lägg till musik och text. Tillämpa specialeffekter. Få en proffsig film i minuter. Lär dig mer

Topp