Produktrecensioner

27 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-02-20 04:39:09
Helt underbart av Ajer

Jag var ute efter en spelare som skulle hantera ts filer utan alltför stora svårigheter och var blir desillusionerad som jag bara inte kunde hitta något. Även de välkända spelarna som sa de spelade ts filer inte eller om de gjorde ljud eller bild var saknad. Wondershare Player arbetat förste gång med absolut inga konfigurationsändringar för min del. Wondershare Player är nu min spelare för alla videofiler och utan förbehåll jag rekommenderar.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-11-16 17:43:21
Awesome Player! av Angel

Bra video spelare, jag försökte det med olika typer av musik och video-format, det spelade dem alla. Utseendet är också fantastiskt! Det enda jag inte riktigt gillar, är att volymen är ganska låg. Även på 200% är ljudet fortfarande lägre än andra spelare som jag har installerat på min dator. Om det inte skulle vara fallet, skulle jag ge denna produkt 5 stjärnor!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-10-24 10:30:46
Wondershare Player är awesome. av Jesse

Jag hade flera videofiler jag höll med att använda olika aktörer på och denna app kan spela dem alla. Tack passar Wondershare för att göra denna app som mina behov.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-07-28 17:32:58
Absolut AWESOME. av Jak

Jag började med PDF Editor, då Video converter Ultimate, sedan Video Editor. Detta är den absolut bästa verktygen. Bara aldrig såg apps som fungerar detta väl. Bara enastående. Funktionen för rika video converter och redigering är mycket lätt att använda. Detta är allvarligt cool stuff.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-07-22 21:05:35
Jag har hittat wondershare produkter är stor av Robert

Jag var tvungen att installera testversionen av wondershare video redaktör för en av mina personliga utbildningsprojekt och det är hur har jag presenterade mig med wondershare. En dag jag vet inte hur men jag har fått den wondershare media player och funnit att denna spelare är mer än fantastisk. Tack wondershare team. Sätt i gång

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-07-01 10:16:06
Bara ett ord, Awesome genom mani

största någonsin

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-06-01 13:40:48
Wow av Anki

Jag är mycket imponerad av dess prestanda. Alla mina video filer körs sömlöst och Visa en bättre bildkvalitet än min tidigare mediaspelare.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-04-26 19:46:14
OMG Wondershare är bäst på Internet. Genom Shan King Khan

Du vet vad första gången jag läste just om wondershare jag didn\'t imponerar med sitt arbete eller ens i didn\'t försöker installera några produkter från wondershare men nu i\ faller bara kär i dem. Efter fick Wondershare PDF Converter och jag såg fria medier Player jag bara älskar denna spelare än andra eftersom dess\ 's ser ut en hög professionell, snygg & ren och bara awesome cool gränssnitt med HD utsikt. Tack till alla av du wondershare. Gud välsigne dig.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-06 23:44:17
Excllent mediaspelare av Jason

Jag försökt den här spelaren, snyggt och prydligt gränssnitt; Jag gillar det än andra. Jag översatt även till kinesiska språksyn för mitt personliga bruk. Dess\ är lätt att använda och kan spela nästan format. Enda är att vissa DVD-skivor inte kan spelas. Det säger något fel när du spelar och komma tillbaka till gränssnittet. Om den mjuka författaren kan förbättra denna mindre bugg, som kommer att vara perfekt. Muntra upp, wondershare team!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-12-14 20:25:41
Wondershare Player recension av Collins

Bra app, utseende unik och en riktigt cool gränssnitt

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 3 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mycket mer än en converter-konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och titta på i över 150 format. Lär dig mer

Wondershare AllMyTube

Ladda ner video från Youtube och även en annan 1000 + video delar tomten lik Dailymotion, Vimeo på Windows för offlineåtkomst eller uppspelning på din mobila enheter. Lär dig mer

Wondershare Filmora

Klippa, redigera, sammanfoga och trimma klipp. Lägg till musik och text. Tillämpa specialeffekter. Få en proffsig film i minuter. Lär dig mer

Topp