Produktrecensioner

286 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
  • Wondershare's Video Converter Ultimate är en extremt kraftfull app som är säker på att träffa bara om var och en av dina video konvertering behov. (Läs mer >>)

    -Från CNET Editor, 10/19/2011

2015-09-05 02:32:49
Lysande app av Katarina

denna app var mycket hjälpsam i att sammanställa alla mina videor, lägga till specialeffekter och även anpassa min video tack så mycket!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-28 22:06:58
Amazing App av Subhashree.S

Jag behövde göra en video sammanställning för min vän för hennes birthday.Wondershare gjort det alldeles för lätt när jag kämpade med brist på tid.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-26 18:54:32
denna app av ali

Detta är mycket trevlig app för pc

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-24 15:38:04
Snabbt och enkelt av Helena

Jag försökte testversionen bland många andra där ute och detta var den snabbaste och mest förbrukaren vänlig esp för en icke techie person. Jag gillar verkligen detta program och design.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-22 22:23:22
Alternativ till Sony Vegas Pro av JC Gueco

Detta är förmodligen det bästa alternativet jag hittade för Sony Vegas Pro.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-27 23:06:22
bra av gvijay

Det är fantastiskt

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-23 04:37:15
AMAZING APP av Muhammad Al Sofri

Jag har ett skolprojekt som behöver video editor för att avsluta den. Och denna app verkligen lätt att använda för nybörjare som mig. Tack så mycket, jag tror att denna app är bäst

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-22 23:44:14
Utmärkt program någonsin. av Hari Modi

Jag använder denna app sedan senaste tre åren. Det är en av mina favorit windows app. wondershare ger regelbundna uppdateringar. Tack.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-13 14:23:13
Wondershare Video Converter Ultimate recension av Larssson

UM,, vill jag tryit

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0 p
2015-05-12 00:46:06
Bra av John Lee

Din produkt är fantastisk

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare DVD Creator Nya

Bränn din video, Audio och bilder för att skapa DVD-skivor med hjälp av denna lättanvänd men kraftfull DVD creator. DVD Creator är nu helt kompatibel med Windows 10.
Läs fler tips >>
Lära sig mer

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Den ultimata programvaran att väva dina foton och videoklipp till en fantastisk DVD-bildspel och dela med dina vänner. DVD Bildspel Builder är nu helt kompatibel med Windows 10.
Lär dig mer Windows 10 tips & Tricks >>
Lära sig mer

Wondershare Filmora

Klippa, redigera, sammanfoga och trimma klipp. Lägg till musik och text. Tillämpa specialeffekter. Få en proffsig film i minuter. Lär dig mer

Topp