Produktrecensioner

86 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-09-01 17:06:01
Fungerar som en ombyggd ska av Scot M

Stöd är överlägsen, och det gör mig en nöjd kund. Tack Wondershare!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-28 05:42:57
stor av janigma

perfekta

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-27 11:59:48
Wondershare redaktör av Fanly

Detta är en fantastisk editor du använder för att redigera din video! Den har en stor variation av saker du kan lägga till i dina videoklipp! Jag rekommenderar Wondershare som det är det enklaste och roligaste redaktör jag någonsin använt! Det är mycket självförklarande att använda också :)

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-28 05:41:16
Ultimate på Mac av Joel Newman,

Denna Wondershare programvara är verkligen mycket, mycket bra. Jag rekommenderar den till alla som använder FCP och premiären och kan förbereda filer för arkiv och webb (äldre format kan lätt hanteras - speciellt ISO filer!). Det wraps åter Sony XDCAM EX och AVCHD-filer för FCP! Det allmänhet snabbare, det gör partier, det gör H.265, det förbereder filen för YouTube att göra uppladdningar snabbare. Det gör allt MPEG Streamclip gjorde, dess fullt anpassningsbara. Dess väl värt att få den fullständiga versionen och DVD plugin. Perfekt för utbildningsbehov. Om Wondershare kunde lägga ljud "städa upp" verktyg (väsa, dyker repor, komprimering) förutom "volym" skulle det vara en nästan perfekt videoarkiv verktyg. Dess också inte acceptera mer än en ISO-fil importeras samtidigt samla ihop en sats koda, som när du har hundratals filer att göra, saktar du ner ganska mycket.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-14 13:43:43
Izzy av Izrael

Det handlar om Milton Hershey skolbarnen.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-14 07:52:17
Streaming till Rasberry Pi av Ray Johnson

Jag har letat efter en streaming app som skulle fungera bra med min Raspberry Pi. Jag har provat tilld av dem och jag har köpt projektor. Det fungerar (typ av). Det är långsam att starta strömmen, fryser och gör dessa "ripp" ljud när streaming. Jag upptäckte just att VUC har en inbyggd streamer. Det fungerar mycket bra - ingen överraskning där. Jag önskar bara jag visste tidigare att oav hade en. GUI behöver lite arbete och jag kommer att lägga fram några förslag under de kommande dagarna. Bra gjort igen, Wondershare.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-14 07:10:55
Oöverträffad i hastighet av Ray Johnson

Jag har varit en oav användare för ett par år nu och det blir bara bättre och bättre. Omvandlaren har fått super snabb och alternativen få rikare. Jag tror att utvecklarna har deras hjärta och själ i denna app. Den bästa delen? Jag har aldrig haft att betala för en uppgradering. Bra gjort, Wondershare.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-02 14:38:55
EXCELLET av Ramon Andino Rodriguez

Ett utmärkt verktyg för att konvertera videor enkelt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-12 07:51:20
Perfekt för flera och snabba konverteringar av Rod Merkley

Jag undervisar en online-kurs där studenter är skyldiga att lämna videopresentationer. Jag får video-filer i ett brett spektrum av format och filtyper. Jag dra och släppa flera filer till omvandlare, byta namn på alla filer, lägga till en rubrik till alla filer, redigera som behövs (flip ramen, förkorta den video, etc), och sedan jag slog på Konvertera-knappen och alla filer konverteras till vad någonsin format jag väljer (det finns flera alternativ). Jag har också provat andra och de kan inte jämföra.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-06 22:13:38
Enkla av Jack

Den mest omfattande och snabb omvandlare

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Wondershare Photo Recovery for Mac

Återställa dina foton, videor och ljudfiler från Mac och andra flyttbara lagringsenheter. Lär dig mer

Topp