Produktrecensioner

47 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-04-12 18:52:52
Halv bra av gen

Det kommer att konvertera ungefär hälften av videofiler på Internet. Fungerar bra med YouTube - inte så bra med inbäddade videoklipp

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-11-26 04:41:13
Bra och enkelt program av Jay

Jag använder detta program för att konvertera min video till WMV. Det stöder konvertering till WMV direkt ur lådan! Inget behov av några extra codecs. Det är bara en stor och lätt att använda program.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-20 09:16:07
Wondershare video converter för mac av dan kent

Det är den bästa video converter för mac någonsin

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-06-19 09:41:56
Exakt vad jag behövde av Joe

Detta program tar min DSLR film sköt i högupplöst MOV-filer och omvandlar dem till 640-480 komprimerad mp4-filer utan ansträngning. Jag behöver förse producenter med kopior av den ursprungliga filmen för dem för att göra redigeringsbeslut på sina datorer. Detta program tog 18 gb filer och komprimerade dem till 470 mb inom loppet av några minuter. Jag hade knappt tid att avsluta en kopp kaffe medan det konverteras. De lågupplösta kopiorna titta och låta bra och är perfekta för distribution via internet. Också har massor av kvalitet val alternativ och är så lätt att använda. Jag gillar verkligen denna produkt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-05-22 23:46:07
Reallly trevlig app! av Mark

Väl utvecklade, kompakt app som gör det möjligt för mig att visa video och lyssna på musik I\ har ur videor på min iPhone. VÄL värt $30 investeringen!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-12-18 16:15:53
Bästa köp någonsin! av travieso_dj

verkligen hjälpte min projekt tack

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-12-08 23:06:22
Lätt! av Tobbe

SÅÅÅ lätt att använda!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-12-07 12:03:35
stor av lolandow

vad en stor apps!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-11-08 19:08:37
Bra komplement till Final Cut av Tony Fannin

Jag är i reklam och skapa många videor för klienter. Wondershare har varit en underbar tillgång i mitt arbete. Eftersom jag ofta har att hantera många olika typer av videoformat, kan Wondershare jag komma åt bara om någon typ av video, ändra format och importera dem till Final Cut. Tack för en bra produkt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-09-15 21:55:37
Videokonvertering Made Easy av Ed Bell

Fantastisk bit av programvara. Omvandlingarna är snabba och rena, och det finns ett generöst antal filtyper. Ganska lätt att använda: bara dra en fil till huvudfönstret och valde formatet att konvertera till. Arbeten bara också med ljudfiler.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 3 4 5 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare Video Editor for Mac

Den all-i-en kraftfull, rolig och lätt hem video editor för Mac att mata projekt av hög kvalitet. Lär dig mer

Topp