Produktrecensioner

11 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-03-06 03:00:59
Detta Rocks! - väl värt priset av Todd Thomas

Min fru var på mig att städa upp är musikbibliotek på mac över 15,000 låtar gjorde några söka och tycker din webbplats. Din programvara var fantastiskt det sökte mitt bibliotek och hittade 99% av saknade objekt jag blev förvånad. Önska det var kompetent att gruppera alla album låtar till en mapp men antar att jag måste göra lite arbete. Jag rekommenderar starkt att ge detta ett försök.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-02-07 21:39:13
Vrak förödelse på din sång Taggar av Todd

Detta program kom in och förstört utter förödelse på min sång Taggar. Allt var ganska bra innan, men vissa låtar var saknad lyrics och några sånger var inte helt taggade. Programmet kom och tog mina låtar som var korrekt märkta och bytt namn på de flesta av album, de alltid har inte rätt album jacka eller lyrics och sedan det visade min iTunes musik broschyren in i en röra av nya album/mappar. När jag försökte rätta information om album, skulle jag ha album delas upp i 4 olika grupperingar med samma tagginformation, men grupperna skulle inte blanda ihop. Jag tog bort detta misstag av ett program. Jag har använt iTunes i år och jag har aldrig sett något så skruvas upp. Jag har sedan bort och åter till min hela biblioteket. Det verkar som det mesta har varit korrigerade, men holy crap, det har tagit och det kommer att ta mig många timmar bara för att komma tillbaka till vad jag hade innan.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-28 20:24:45
jag är positivt överraskad! av Yuna

Jag var mycket skeptisk till tidymymusic, men jag beslöt att det inte kunde skada något att prova rättegången. Jag har en massa koreanska musik som jag hämtat från youtube. Jag väntade inte detta för att kunna identifiera låtarna, men det gjorde. Jag tittade upp var och en av mina tio prov låtar, och allt var klockrena, förutom genren. Det sa "världen" i stället för pop/hip hop/R & B/kpop/etc. Men sammantaget det gjorde ett enastående jobb.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-04-02 19:54:15
Muy útil y sencilla av Swedborg Morales

La aplicación encuentra la información hasta de álbumes raros; desde el Pop más mainstream al JPOP y KPOP, y hasta géneros latinoamericanos como la Trova, Salsa, Son y Reggaetón. Me parece una excelente herramienta, sólo le haría falta que pudieras escribir tú mismo algún dato cuando el que tenía está mal y el que te propone ingen te agrada.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-12-02 10:50:43
<
Organiserade igen! av Trent

Man, denna programvara är awesome! Jag kunde städa upp min iTunes att titta rent igen!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-08-28 22:19:39
TidyMyMusic Rocks! av Kimberly Carver

Jag gjorde en genomgång för min hemsida. Jag själv har bara några låtar, men andra använder det också med massor av låtar, och Hursomhelst, vi alla älskar det. Here\'s översynen så att du kan se hur det fungerar: http://thehightechsociety.com/wondershare-tidymymusic-review-for-mac/. Jag wasn\'t betalas eller något. Bara över det som vi granskar andra program, men den här verkligen stod ut så jag bestämde mig att sätta det i kommentarerna hur väl det fungerar och hur mycket vi alla gillar det. =)

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-08-15 22:32:46
värt pengarna av Marcos

Jag skulle vilja lägga till att min stora bibliotek med 8000 låtar. Men det är en hel del arbete att göra det en efter en. Jag älskar verkligen din program eftersom det låter mig lägga lyrics batch. Har nästan slutat lägga till texter till alla mina låtar nu.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-08-15 22:31:04
tack av Christopher

Fick det installerat i morse. Fungerar bra på min iTunes-bibliotek. Älskar det.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-08-15 22:20:06
Bra jobb! av Rozen

Hej.. .jag har använt detta program för att städa mitt musikbibliotek! Jag är mycket glad. Tack! Det bästa programmet någonsin för taggar. Du kommer att göra så mycket glada om du släpper en version för windows! Trodde det kanske många människor som vill samma sak. Håll dina goda arbete och gör oss lyckliga. Tack.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-08-15 22:17:45
Nice av Thomas

2. definitivt en kvalitetsprodukt. Den hittar inte bara artist, titel, genre, men även skivomslag, texterna. Jag älskar verkligen skivomslaget. Och det är häftigt att ditt program kan hjälpa mig ta bort dubbletter i mitt bibliotek. Älskar det. Kommer att rekommendera mina vänner.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Topp