Produktrecensioner

47 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-05-14 09:36:48
Varit bra men! av Paul

Jag har använt detta i två veckor och efter en iTunes upp datumet kan jag inte längre skicka låtar till iTunes, försökt och kontakta wondershare men inget svar? vet någon av en uppdatering?

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-07 11:41:09
Bra produkt av Juliana

Fungerar som en charm! Nu behöver jag inte lyssna till samma barnens musik CD om och om igen i min bil. Tack!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-30 16:37:16
Wondershare audio Recorder av Richard

Utmärkt program. Behöver jag säga mer. Alla Wondershare's produkter är utmärkta. Jag försökte många andra & de komma inte i närheten Wondershare.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-25 12:55:31
Fungerar precis som annonseras. av Stig Henning Johansen

Installerade det några timmar tillbaka, och det fungerade perfekt direkt ur lådan. Det har just avslutat inspelningen min första Spotify spellista, 4.7 timmar, 74 spår, varje split gick perfekt, bara tre okända spår som redigerats lätt. En mycket solid produkt, och rekommenderas starkt, fem av fem stjärnor!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-25 05:39:39
Utmärkta Streaming Audio inspelningsprogramvara av Paul

Utmärkt billig programvara för att spela in strömmande ljud. Rekommenderas starkt

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-16 00:23:22
Det fungerar riktigt bra av MANNY

JAG SPELA IN KOPIERA TILL EN FLASH-ENHET ATT SPELA PÅ MIN ALPINA I MIN BIL ENHET "N" PÅ MIN MUSIK VAD EN DÄRLIGT

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-13 23:45:34
utmärkt av doug

inte en massa finesser men inspelningen, spåra separation och automatisk taggning att faktiskt arbete är värt det.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-10 11:36:40
Bara fungerar! av Richard snö

Jag var lite tveksam men Wondershare Streaming Audio Recorder är ett bra komplement till Windows 10 teknisk förhandsvisningen uppgift visningsläge. Tänk bara på att inaktivera Flash eller auto start funktioner i webbläsaren medan du spelar in.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-09-13 03:24:00
cool av katichen1981

cool

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-23 00:25:01
Wondershare Streaming Audio Recorder recension av jay

Musik

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 3 4 5 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mycket mer än en converter-konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och titta på i över 150 format. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator Nya

Bränn din video, Audio och bilder för att skapa DVD-skivor med hjälp av denna lättanvänd men kraftfull DVD creator. DVD Creator är nu helt kompatibel med Windows 10.
Läs fler tips >>
Lära sig mer

Wondershare Filmora

Klippa, redigera, sammanfoga och trimma klipp. Lägg till musik och text. Tillämpa specialeffekter. Få en proffsig film i minuter. Lär dig mer

Topp