Produktrecensioner

30 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-03-22 07:27:39
The MIRACLE jag behövde! Andra kunde inte leverera! av Jennifer

Efter 600 bilder försvann mystiskt (och de är för professionella arbete) förlorat jag nästan mitt sinne! Timmar tillbringade och verkade timmar slösas bort när min GoPro SD kortet plötsligt rapporterat "inga filer" och jag kan försäkra er om jag inte av misstag bort, formatera om eller släppa kameran. Vad hade varit där en timme tidigare var plötsligt borta. Jag sökte olika Google-resultat och provat 2 andra återvinning programmet nedladdningar (noll resultat med dem) försökte jag slutligen Wondershare Photo Recovery for Mac... och skeptiskt på det. Gissa vad??! Var kan återställa alla bilder trodde förlorade från gårdagens foton skjuta samt 1000-tals mer som jag tog för länge sedan. Detta var den bästa $45.00 jag kunde ha spenderat och jag rekommenderar starkt denna produkt om du också drar håret ut, svära en sträng av svordomar bilderna ha FÖRLORATS på din GoPro. 5 STJÄRNOR!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-01-10 04:12:27
The Life Ring logotyp är helt lämpligt av Richard

Min dotter lånade min kamera för att fotografera personalen på en stor värdepappersföretag där hon jobbar för deras webbplats. Alla klädde upp för det och bilderna var spektakulär. Min nya Mac-operativsystemet nu öppnar SD-kort som enheter i stället för i Nikon Transfer programvara så jag redigerade felaktigt filer på korten sedan lägga båda korten tillbaka i kameran och formaterat dem. Jag kunde inte föreställa mig hur jag skulle berätta för min dotter. Hittade denna programvara online. När jag såg visas raw-filer i förhandsvisning jag grät. Visst, gränssnittet kunde vara bättre men du måste ge kredit till vad som fungerar.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-05-20 08:58:17
Jag fick bilder tillbaka av markku saksa

Mycket bra program. Jag fick mina bilder tillbaka från formaterad kamera kort.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-12-02 10:47:39
Räddade oss stor tid! Katie l.

Vi hade av misstag bort några gamla familjen bilder från vår dator och min man hittade denna programvara. Visst-vi var tillbaka igång med våra bilder på nolltid!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-28 11:00:23
Bra foto återvinnande redskap! av maricel

Oavsiktligt raderade filerna är från vår ut av staden semester som min mamma ville ha print outs. Jag vet att hon blev besviken när jag berättade att det inte finns en väg till återvinna bilderna. Jag sökte lösning och fann Photo Recovery! Laddade ner rättegången och gjorde en scan. Det fungerade helt! Jag behöver köpa detta program så att min mamma kommer gärna bilderna är tillbaka. Tack så mycket!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-26 12:37:02
det bästa jag hämtade! av Nisse

Jag är fortfarande inte särskilt bekant med min nya Mac och dess\ 's ganska svårt att lära sig nu när you\\\\\ är äldre. I\ är verkligen tacksam med dessa typer av program inriktade på att hjälpa människor som verkligen inte kan felsöka denna typ av problem som hämtning av filer efter radering. Jag kunde hämta allt! Tack för stor hjälp!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-25 04:32:05
Rekommenderas för Mac-användare! av Benny

Jag laddade ner testversionen först för att kolla om det skulle scanna dina borttagna foton. I\ är förvånad över det verkligen gjorde! Det fullständigt bevarat min foton från att vara förlorad för alltid. Om there 's en programvara rekommenderar jag starkt, skulle detta vara den högst upp! Tack!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-19 15:01:38
Kraftfullt verktyg! av Andrei V.

Jag didn\'t förväntar sig att denna enkla och lättanvända programvara för Mac kan vara ett kraftfullt verktyg för att återskapa filer som I\ har av misstag bort! Jag är så förvånad att se även de bilder I\ inte känner jag redan förlorat när jag gjorde en djup återhämtning. Detta är en sådan stor mjukvaran I\ kommer definitivt rekommendera!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-14 15:46:19
värt pengarna av Timothy Falls

Hämtat och köpt denna programvara. Det fungerade bra!!. Trodde jag hade förlorat över 100 bilder från sommarlovet. Didn\'t vill spendera $45 men jag tycker värt det. Tack Tim

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-13 17:18:51
thnks en ton... ♥ av destinybows

Thnks en ton... ♥

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 3 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare Data Recovery

Återskapa filer i 550 + format från din dator lagring snabbt, säkert och helt. Lär dig mer

Wondershare Photo Recovery

Ett professionellt verktyg speciellt utformad för att återvinna bilder, videor och ljudfiler från lagringsenheter. Lär dig mer

Wondershare Data Recovery for Mac

4 lägen att återställa förlorade eller borttagna filer från Mac snabbt, säkert och grundligt. Lär dig mer

Topp