Produktrecensioner

22 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2012-07-26 10:20:26
Jag gillar det av Ester

Jag gillar det. Det hjälpte mig att skapa min första EPUB bok.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 3 nr 1
2012-07-26 10:19:22
en enkel EPUB skapare av Eva

Det är enkla EPUB skapare att skapa one\ egen EPUB böcker.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 4 nr 0
2012-07-24 10:16:47
en trevlig redskap till skapa EPUB av Alina

Det är en trevlig redskap till skapa e-böcker EPUB. Bara inom ett par klick, I\ har gjort det.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 3 nr 1
2012-07-18 10:27:30
fungerar bra på Windows 7 av Leo

I\ har provat det flera gånger. Det fungerar bra på Windows 7. Bra jobbat!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 4 nr 0
2012-07-16 10:30:30
enklaste EPUB skaparen av Glen

Det är den enklaste EPUB skaparen I\ någonsin använt. Jämfört med vissa online EPUB generator, föredrar I\ detta en som tillåter mig att lägga till min egen EPUB eBook omslag.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 4 nr 0
2012-07-13 10:26:11
verkligen hjälpsam av Donald

Stor! Det är verkligen hjälpsam i byggnad users\' egna EPUB böcker.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 4 nr 0
2012-07-12 11:24:10
Bra mjukvara! av Caleb

I\ har försökt att skapa e-böcker EPUB från Word, TXT, PowerPoint. Till min förvåning fungerar det!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 4 nr 0
2012-07-11 19:00:25
Jag älskar denna programvara av Alan

dess\ är extremt enkel att använda. Jag älskar denna programvara!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 4 nr 0
2012-07-09 11:15:54
Rekommenderar Wondershare MePub av Albert

Jag rekommenderar Wondershare MePub till dessa människor som är glada att skapa och dela e-böcker!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 3 nr 0
2012-07-09 11:14:08
skapat en EPUB från ett word-doc av Alva

Det gjorde ett bra jobb med en EPUB skapas från ett word-dokument. cool :)

Var denna recension hjälpsam?

Ja 4 nr 0
< Föregående 1 2 3 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare PDF Password Remover

Ta bort lösenordsskydd på PDF kopiering, redigering och utskrift, vilket gör det fritt att använda PDF-filer. Lär dig mer

Wondershare PDF Converter Pro

Konvertera PDF-filer till flera populära dokumentformat, inklusive Microsoft Word, Excel, PowerPoint, och mer. Lär dig mer

Wondershare PDFelement

Din allt-i-ett PDF-lösning. Skapa, redigera, konvertera, kommentera, skydda, sammanfoga, vattenstämpel, komprimera och underteckna branschstandard PDF-filer. Lär dig mer

Topp