Produktrecensioner

95 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2013-04-02 23:45:10
Mycket professionell för hem med av Naveen

För hem video edition är helt lätt och enkelt. Mycket professionell hem video editor och uppfyller alla behov. Redigera hastighet är snabb.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-01-29 21:49:37
Tack för SLOW MOTION effekt! av scilla

< 3

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-01-23 22:10:02
så awsome av Mark

that\' så kool guys

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-12-21 03:18:28
kostnadseffektiva och lätt att använda av Tommy

That\ är en helt kostnadseffektiva final cut pro alternativ för mig, jag kunde hantera med magnifika videor med denna video editor.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-12-11 21:10:43
mycket nyttig redaktör av grs_dev

1. Detta är den bästa och enklaste video redigerande redskap jag någonsin använt, jag kan göra en hel del fantastiska effekter precis som den professionella redigeringsprogram som FCP, men bara med ett par helt enkelt klick. That\ är verkligen häftigt. Det skulle hålla i min Mac Pro.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-10-12 08:26:44
Semplice, intuitivo e completo av Attilio

Ho apprezzato la semplicità d\'uso e la completezza degli att. Le numerose transazioni originali, lo rendono un ottimo prodotto.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 nr 1
2012-09-21 07:19:55
Textning av BillyBob152

Jag uppskattar verkligen lägga till vad jag kallar undertexter någonstans jag vill, när jag vill. Bra bit av programvara för pengarna och vad jag vill.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 nr 1
2012-07-04 09:41:10
Cool redigeringsfunktioner. av Heabon

Massor av coola video redigerande dragen. Stor!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 2 Nej 0
2012-07-03 17:01:44
Gillar denna produkt! av Wenny

Med det, kan jag skapa min personlig video enkelt och snabbt. Som denna produkt!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 2 Nej 0
2012-07-02 18:48:04
Wondershare Vivideo för Mac Review av Aillmor

Bra.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 nr 2
< Föregående 4 5 6 7 8 9 10 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Topp