Produktrecensioner

95 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2014-07-14 21:22:14
Dess stora av aj

det fryser för 5 sekunder på demo varje liknande 30 sekunder

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-07-11 19:48:39
Wondershare Video Editor for Mac recension av joni

Bra

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-07-04 20:13:22
Ergonomiskt redigering, kraftfullt verktyg av chris ng

Arbeta från Avid Videoshop till iMovie och vidare till Finalcut Pro, har dess likadana wondershare tagit de bästa bitarna och kombinerat dem i ett lättanvänt paket simpe. Aldrig en gång tittade jag på instruktionerna allt är i sin logiska plats och märkta på ett lämpligt sätt för användaren! Lekmanna av tidslinjen är igen visuellt enkla. Det är viktigt att notera när video redigering på alla projekt, där misstag inträffar, att hitta dem är en prioritet utan att behöva gå igenom olika menyer eller sidor/filer... Wondershare lägger ut lätt så filter saker, nedskärningar texter etc kan hittas snabbt. bara skämt är på projekt jag vill låsa vissa objekt redigeringar, som ljud eller övergångar så de inte kan oavsiktligt ändras vilket har varit fallet på några projekt. Men generellt är det en lysande tid är pengar redaktör. Jag rekommenderar verkligen folk prova det först.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-06-28 09:38:23
Bra men... av Jeremy

Jag skulle definitivt rekommendera denna video editor men det finns ett större tekniskt fel där om du konvertera video i en MOV-fil gör texten mindre. Annars är denna video editor fantastiska.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-01 19:13:01
Redigera av amin

Jag tror att redigering var en bra idé att göra inchantments för videor och foton

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-11-23 21:58:58
Bra alternativ till iMovie av lyda

Efter att ha använt iMovie med dess\ 's kornig, kantiga, urblekta, pixelated resultat efter export, försökte jag Video Editor med bra resultat. Exporterar samma video CODEC kvalitet som du använde för att importera ditt klipp. (en mängd andra val att använda om du vill). Ingen förlust att jag kan säga. Fina specialeffekter, lätt att använda. Så mycket högre utskriftskvalitet än iMovie. Bra valuta för pengarna.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-11-10 21:21:16
ansiktsbehandlingen av mojado

vgood eddoitting

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-04-02 23:52:05
Bra videoredigeringsprogram genom Sharen

Redigera video med bra bild och ljud kvalitet för min iPhone.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-04-02 23:50:36
Bra video jonner av Elin

Det hjälper mig att sammanfoga flera videor för att komponera en ny video på min iPhone. Jag gillar det. Bra!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-04-02 23:48:28
Cool redigering och snickare av Bosse

Gå videor perfekt. Och hastigheten är snabb, bara använda några minuter för 6 separerade videor

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Topp