Produktrecensioner

95 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2014-12-19 16:59:46
supur videoredigering och snabbt svar av Joachims

Thnak jag redan kan använda mina videoredigering VOB filen great!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-11-10 03:42:39
Perfekt för att redigera dina videor. av Birgitta s

Du kan göra, redigera och anpassa dina videor hur du vill. Det är den bästa video redigering jag använder för alla mina videor.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-10-27 17:29:35
Awesome produkt av Bob Lee

Verkligen enkelt gränssnitt. Gjorde allt jag ville ha och mer. Jag älskar tilt shift :)

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-10-03 15:52:50
Bra produkt! av Olivia Huang

Det är verkligen lätt att redigera din video, och riktigt snabb

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-09-14 13:21:19
Stor redaktör! Bäst ute där! av Jason Salazar

Detta har varit den bästa erfarenheten jag har haft med någon videoredigerare. Det är enkel, snabb och bara platt ut bra. Starkt rekommendera denna produkt till alla som behöver en video editor! Hålla uppe den stor verk Wondershare!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-29 21:45:17
Kul :) av Frankie

Bra program, jag kommer fortsätta använda detta!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-25 12:28:54
En starkt rekommenderat film redigeringsverktyg av Gloria

Gränssnittet var verkligen stor och användarvänlig. Jag kan lätt hantera det med vissa grundläggande kunskaper. Musik och textrutan mervärde verkligen till filmen som jag skapat.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-18 12:55:01
Bästa redigeringsprogram PERIOD! av Michael Paquet

Detta är den bästa video redigerande mjukvaran jag någonsin har använt under min tid som film redaktör. Helt fantastiskt! Bra användargränssnitt, och mycket enkel att förstå. Rekommenderas varmt!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-12 23:41:31
Awesome! av Nixie Delor

Gränssnittet är så lätt att använda och effekterna är stora!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-07-30 03:21:24
Bästa videoredigering programvara någonsin! av Xavier

Jag har provat en hel del, och tro mig när jag säger en hel del, av videoredigering mjukvaror. Och detta är den absolut bästa som jag någonsin stött på, allt är så smidig och lätthanterlig även för den senaste redigering videor. Älskar det 5/5! 1

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Topp