Produktrecensioner

95 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-04-14 09:29:22
tack Video Editor för mig av Samuel sjungit

Jag gillar Video Editor, det är mycket bra editor, så tack och Video Editor

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-11 04:14:31
underbar! av nonenone

det trevligt program för mac hälsar :)

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-08 01:21:54
Wondershare Video Editor for Mac recension av jamsine

dess awesome

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-05 06:37:07
Amazing! av linda

lätt att använda, snabb och chockerande bättre än iMovie!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-05 02:04:57
Bra Dylan

Bra

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-29 07:30:40
otlichno av alex

Video Editor for Mac har gjort mitt liv så lätt! Jag kunde redigera min första video med lätthet. Det fanns knappast någon inlärningskurva. Jag rekommenderar denna produkt för den som inte vill ta itu med en besvärlig produkt och letar fortfarande efter elegant utdata. Kan inte föreställa mig att jag någonsin skulle behöva en annan produkt. Denna produkt gör verkligen allt! Titlar, bild i bild, övergångar, split, stor gränssnitt och mycket mer! Nämnde jag att priset är rätt? Tack till Wondershare för att göra det enkelt att redigera och dela videoklipp utan att behöva gå till tekniska skolan!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-28 17:08:39
Wonderfull av Mustafa Hype

Fantastiska U / I, vilket gör det lätt för mig att skapa någon video inom 20-30 minuter. Tack så mycket för gränssnittet och massor andra extraförmåner Wondershare!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-07 08:21:03
Enkel, Elegant, perfekt Lori c

Video Editor for Mac har gjort mitt liv så lätt! Jag kunde redigera min första video med lätthet. Det fanns knappast någon inlärningskurva. Jag rekommenderar denna produkt för den som inte vill ta itu med en besvärlig produkt och letar fortfarande efter elegant utdata. Kan inte föreställa mig att jag någonsin skulle behöva en annan produkt. Denna produkt gör verkligen allt! Titlar, bild i bild, övergångar, split, stor gränssnitt och mycket mer! Nämnde jag att priset är rätt? Tack till Wondershare för att göra det enkelt att redigera och dela videoklipp utan att behöva gå till tekniska skolan!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-02-20 02:28:01
mycket trevlig video editor av jay

Detta är verkligen mycket bra video editor och ganska enkla att använda; mycket användbart för någon icke pro entusiast

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-02-16 21:40:05
Gör videoredigering enkelt igen! av Jay

Jag använde för att redigera filmer hela tiden, men nya mjukvaror har gjort detta komplexa och tidskrävande. Wondershare behöver inte göra någon av filmerna och export är mycket snabb. Du kan också importera och redigera MKV filer! Jätteglad för att använda, och endast $40 är en affär. Gränssnittet är så enkelt och lätt, det verkligen tar mig tillbaka till de gamla dagarna av iMovie HD innan mjukvaror blev så komplicerat. Hämtningen var mycket lätt, liksom registrering. Övergripande, bra videoredigeringsprogram!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Topp