Produktrecensioner

95 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-06-28 04:51:54
stor av janigma

Älskar det

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-24 18:39:13
Awesome av Ana

Det var verkligen lätt att trimma och gå videor. Och den har ett mycket användarvänligt gränssnitt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-18 21:36:48
Awesome! av Mohamed Hameer

Lätt att använda, massor av funktioner och fungerar bra!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-13 11:42:53
Amazing! av Anna Radhiah

Dess lätt att använda!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-13 11:39:32
Amazing! av Anna Radhiah

Verkligen lätt att använda och redigera videor.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-05 23:55:39
Det är okej av Kemosabi

Mycket användarvänligt verktyg men jag har nyligen haft ett problem med ljud- och blir osynkroniserade för mkv-format under uppspelning och efter redigering. Finns det en lösning för detta?

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-05 02:13:34
Ser bra ut av ZI

Efter att jag uppdaterat min OS till Yosemite, cut min final pro sluta fungera. Jag känner verkligen lycka hittade detta en här, hoppas det fungerar bra: 0

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-03 14:36:40
Kundens tjänst/produkt av Belinda Lance

Jag köpte Wondershare 2014, och ett år senare hade jag kontakta kundservice om förlusten av min produkt på grund av en datortekniker som servas min dator. Något som jag hade köpt på nätet förlorades inklusive Wondershare, så ni kan föreställa er hur upprörd jag var. Jag mailade Wondershare och jag var så imponerad av hur snabbt de svarade och de gav mig all information jag behövde installera om produkten och den stora delen - jag var inte laddas. Jag har använt Wondershare för alla mitt hemvideofilmer och har varit så nöjd med produkten och rekommenderar det till alla. Med har den ökat bild-i-bild-effekter, massor av övergångar för att inte nämna det är hastighet jag har skapat några fantastiska filmer baserade på hur enkelt det är att använda.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-27 23:02:56
Nice av Michael g

Mycket trevligt

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-05-24 02:29:10
IAM bhuwan från nepal av bhuwan adhikari

Du vet

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Topp