Produktrecensioner

95 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-08-20 20:11:42
Älskade det och skapade först video av Adam R Wolarczuk

Hej det älskade det och skapade min första video, gjorde en hel del arbete och sedan när jag fick reda jag behövde betala för den m detta anledningen till att jag ger det en 3 produkten är bra men det kan vara trevligt för dig att berätta för oss när vi skapar en ny video som dess inte gratis , och om du ska sätta på ett vatten märke, som jag inte har något emot inte täcker upp video

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-20 05:26:04
Utmärkt av TOUCHMATE

Utmärkt

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-14 15:10:02
Bara Dowloaded av John

Precis hämtat är uppdateringen och gränssnittet verkligen en förbättring. Ser fram emot att använda det och hitta att programmet är lika bra som de andra program har jag köpt från wondershare.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-03 11:59:29
Mycket bra av VideoMaker

Bra för vad jag behövde

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-07-24 16:17:40
Ganska intuitiv men nr 4k på Mac? av Daniel Real kund

Jag hittade Wondershare eftersom jag Google sökte "4 k video editor för Mac". Stöd informerade bara mig om att Mac-versionen endast matas upp till 1920 x 1080 från och med version 6.01. Min "livstidslicens" betyder så förhoppningsvis så småningom kommer de att stödja 4 k resolutioner.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-07-22 12:22:30
Det Awesome! av Kakmonstret

Det Awesome! Det stora! Påminner mig om cookie, och jag gillar cookie!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-07-21 12:42:32
Bra av Jaeden

Jag letade efter en programvara för att lägga till flera lager av titlar på video. Denna programvara tjänar mitt syfte bra. Men var den maximala som jag kunde lägga till 3 lager av titel/ljud samtidigt. Men sammantaget är det ett lätt att använda programvara som uppfyller min produktionsbehov.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-07-20 11:22:52
mycket bra program av keir

Jag använder detta för redigering för vinstockar och det fungerar mycket bra och im nöjd med det :)

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-07-17 07:42:38
Bäst av Mouzaanh

Bästa redaktör jag använda någonsin det är verkligen trevligt och enkelt kan arbeta med det.... Tack

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-07-06 23:53:53
Inte illa av Aziz

Mycket bra för textning

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Topp