Produktrecensioner

95 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-09-25 11:23:02
Bra, lätt att använda programvara för nybörjare. av Alan McIntosh

Mycket rättfram gränssnitt och ganska lätt att använda. Jag använder detta program för att bearbeta min videoklipp från min Lukas dash cam. Det enda som jag inte kan få, är klippen att spelas när det sparas på datorn. Kommer upp säger "inte kan lokalisera saknade filer", vilket innebär att alla arkiverade filer går förlorade om de hålls på SD-kortet som är nonsens. Jag har försökt använda den "senaste menyalternativ" inte mycket lycka. Skulle också vara trevligt att ha en zoom-funktionen.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-09-25 11:23:02
Bra, lätt att använda programvara för nybörjare. av Alan McIntosh

Mycket rättfram gränssnitt och ganska lätt att använda. Jag använder detta program för att bearbeta min videoklipp från min Lukas dash cam. Det enda som jag inte kan få, är klippen att spelas när det sparas på datorn. Kommer upp säger "inte kan lokalisera saknade filer", vilket innebär att alla arkiverade filer går förlorade om de hålls på SD-kortet som är nonsens. Jag har försökt använda den "senaste menyalternativ" inte mycket lycka. Skulle också vara trevligt att ha en zoom-funktionen.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-09-24 05:06:49
lätt att använda av Scott

ganska bra för en grundläggande redigering program - massor av effekter (förmodligen inte kommer att använda) bra titlar (använder) kan dra och släppa (jag kunde med musik - behöver importera bilder och vids) köpte livstidslicens som det var ett bra pris också.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-09-22 08:50:22
gratisversionen är verkligen ett slöseri med din tid av Kristta

Jag väntade mig inte fri version till evigt, hur allt prova det, jag förväntar mig att kunna få åtminstone en användbar video ur tid tillbringade jag på det. Eller du kunde åtminstone se till att människor som använder gratisversionen vet om det faktum att de slösar bort sin tid på något där din logotyp kommer att vara smällde på videon så det inte skulle vara användbart alls. Lömska skulle jag säga. Jag får det du vill folk att köpa den, hur allt en warnting i början vore lämpligt...

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-09-19 08:06:45
Så gott som fri version, jag var tvungen att köpa av Sam

För ett tag sedan jag använde iMovie på min macbook, och när jag ville lagrar flera bilder på ett videoklipp som jag insåg att jag inte kunde. Så istället för att exportera video för varje separat bild, jag sökt på nätet för ett gratis videoredigeringsprogram och fann Filmora vara lämpliga. Det var så lätt att använda, att efter att ett par videor, beslöt jag att köpa det!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-09-11 11:18:36
NICE av PHILIP

DETTA ÄR TREVLIG MAN

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-29 22:05:54
Det otroligt bara ett ord för denna "perfekta" av Marcus

DET RIKTIGT RIKTIGT BRA OCH ALLT OM DET ÄR BRA OCH FANTASTISKT OCH DET OCKSÅ LÄTT ATT ANVÄNDA OCH DET ÄR BRA... KAN INTE VÄNTA ATT BÖRJA GÖRA VIDEOR.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-27 08:03:37
Wondershare Filmora för Mac Review av tyska

Jag kan inte få deras länk utanför skärmen!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-24 10:36:47
Bra verktyg av Matt

Enkel att använda, kraftfullt, så komplicerat som du vill göra det med ett användarvänligt gränssnitt. Kundservice är också bra!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-20 22:20:39
Enastående! av Jerry

Prova nu! du kommer inte bli besviken. Nackdelar: hatar den vita färgen, jag tror mörkare gränssnitt är mycket lättare i deras ögon om du kommer att arbeta med Filmora under en lång tid.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator for Mac

Enkelt skapa dina egna DVD-skivor med 90 + gratis DVD-menyer på Mac Läs mer

Topp