Produktrecensioner

28 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2014-05-17 05:17:43
Bästa program! av sopon

Älska att använda den! Detta är ett bra program för att skapa roliga Stillbildsvisning.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-07-12 14:24:50
Snabb, rolig och lätt att använda. genom Sally

Detta är ett bra program för att skapa roliga Stillbildsvisning. Kom ihåg att kolla gratis godsaker från tid till som nya mallar läggs ibland. Min enda sorg och frustration med detta program är att du inte kan spara i format som kan användas på youtube. Vänligen vänligen förbättra vänligen detta en lite fel och då blir det fem stjärnor.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-02-04 18:59:43
Min favorit av Ester Andr

Stor! Cool! Underbart! Lätt att använda! Luv det mycket! Wondershare' s bäst!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-27 20:44:59
Bra för mammor och pappor och barnen av Brian Stevens

Jag är mycket nöjd i vad vi fick här. Jag trodde aldrig en program som detta skulle vara så bra för min fru och jag och våra barn.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-27 20:42:24
Mycket rena, fräscha och prisvärda av Katie Kristy

Jag är mycket imponerad i vad vi fick här. Vi behövde bara ett enkelt bildspel som vi behövde för en en time gig, men nu är det ett verktyg som hela familjen använder nu.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-27 20:39:52
Just det Program som vi behövde av Heather snarare

Vi har letat efter nya sätt att ha en högre kvalitet bildspel för vår familj, och detta var det, tack.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-08-27 19:25:37
bra programvara av Tiya

Älska att använda den! Tack för att ge denna kraftfulla programvara!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 nr 1
2012-08-25 21:16:42
Miracle tidsbesparing av Salahi Bozkurt

När jag först hämta ffd, jag tänkte att denna programvara även samma som andra 3: e part animation program och kan vara noneusefull för min fungerar eftersom jag har en bra webbdesign företag och tiden är så viktig för mig. När jag installerat och kör första gången jag verkligen imponerad eftersom denna programvara har ett mycket trevligt gränssnitt och jag inte spenderade någon tid att lära sig hur man använder den. Jag bara löpte tiden och gjorde min första SWF demo... Det var utmärkt och så fantastiskt och också övergångseffekter är mycket naturel och helt enkelt bäst i sektorn... jag vill tacka till alla Wondershare team för den här stor mjukvaran och hoppas du kommer alltid uppdatera den med nya verktyg och effekter. Du är nummer ett killar! Bästa hälsningar till er från Cypern!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 nr 1
2012-08-22 21:43:25
användbara av Eriks

Snygg och kraftfull!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
2012-08-22 21:40:27
stor av Jimmy

Tack för denna underbara programvara! Jag finner det verkligen nyttig och kraftfull!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
Prev 1 2 3 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare DVD Creator Nya

Bränn din video, Audio och bilder för att skapa DVD-skivor med hjälp av denna lättanvänd men kraftfull DVD creator. DVD Creator är nu helt kompatibel med Windows 10.
Läs fler tips >>
Lära sig mer

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Den ultimata programvaran att väva dina foton och videoklipp till en fantastisk DVD-bildspel och dela med dina vänner. DVD Bildspel Builder är nu helt kompatibel med Windows 10.
Lär dig mer Windows 10 tips & Tricks >>
Lära sig mer

Wondershare Filmora

Klippa, redigera, sammanfoga och trimma klipp. Lägg till musik och text. Tillämpa specialeffekter. Få en proffsig film i minuter. Lär dig mer

Topp