Produktrecensioner

82 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-09-04 04:54:35
Wondershare bildspel builder delux av David

Vad ett bra program, har jag letat efter något sånt här ett tag. Tack

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-09-03 14:31:41
bra av Marcus

dess utmärkta. Jag är mycket nöjd med denna produkt

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-21 23:42:53
Hamed av Mikael

Jag vill mycket bra aktiva undra dela dvd-bildspel

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-18 19:34:11
Achal singh av achal singh

bästa låtar och bilder

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-08-17 19:48:48
häftigt bildspel jag aldrig använt förut av Nicolas unga Ng

Underbara effekter, supper lätt att använda funktioner, gränssnitt att förstå tydligt. Det är det första valet man gör en minnesvärd film. Kommer att använda det igen.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-07-26 17:26:13
Mycket nöjd av john Gerlach

Jag har använt Nero i år då jag hitta senaste väl? Japp [så jag bestämde mig att leta efter ett annat bra program och när jag hittade Wondershare jag är nöjd med stilen och det är så lätt att arbeta med. Tack för ett bra program

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-07-12 21:50:26
Fantastiska av James wong

Jag är mycket nöjd med denna produkt. Det hjälper mig att producera en DVD inom några minuter. Om vi kan lägga till vår "Intro/kredit" image eller företaget kan uppdatera med nya bilder, då blir det perfekt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-18 19:21:46
mitt i av amad

Mycket cool och vacker och jag njuter av det så mycket jag Bay mycket och tack för detta fina program

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-17 04:55:18
Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe recension av lika meladze

Det är en riktigt bra bildspel maker! Jag föreslår att du prova det

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-06-04 08:34:09
Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe recension av. James

Väldigt bra. Jag älskar det

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mycket mer än en converter-konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och titta på i över 150 format. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator Nya

Bränn din video, Audio och bilder för att skapa DVD-skivor med hjälp av denna lättanvänd men kraftfull DVD creator. DVD Creator är nu helt kompatibel med Windows 10.
Läs fler tips >>
Lära sig mer

Wondershare Filmora

Klippa, redigera, sammanfoga och trimma klipp. Lägg till musik och text. Tillämpa specialeffekter. Få en proffsig film i minuter. Lär dig mer

Topp