Produktrecensioner

45 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-09-12 09:19:49
Utmärkt av JB Ross

Utmärkt på alla sätt. Även stöd och tillgänglig information är stor. Tidigt, jag var på fel för att inte vara glad, men jag måste säga att detta företag gör ett fantastisk jobb på att göra rätt av kunden på många sätt med sin stora produkt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-29 17:12:13
Lätt! av Cheryl Hubert

Ditt program är så lätt att använda!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-24 14:04:08
Oh yeah! av Danielle

Programmet fungerar som annonseras med inga läskig annonser eller något att bry dig. Hur du kopplar datorn till en mobil enhet med hjälp av QR kod är awesome. Jag rekommenderar starkt denna app.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-04-19 01:48:38
Wondershare av Lovisa

Manager wondershare

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2015-03-29 21:06:53
Enastående prestanda av Rene Ballard

Absolut bra. Lätt att använda, nedladdningar och konverterar utan misslyckas. Jag undrar varför jag någonsin brytt med något annat. Även fantastiska kundservice--som du inte ofta får med produkter här billig. Runt omkring stor erfarenhet.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-12-14 09:20:08
De bästa programmen av Damien Calmenson

Jag äger flera program som är mycket lätt. Videoredigeraren är en av mina favoriter. Precis hämtat erkänner youtube downloader och jag gillar när jag kopiera adressen till videon det automatiskt videon utan att jag klistrar in det någonstans och det börjar ladda ner den. Jag kommer att uppgradera så jag kan använda alla funktioner. Ser fram emot att konvertera till MP3-filer så jag kan överföra till min smarta telefon

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-07 23:28:53
det här är bäst fällt... perfekt av matthew dorfman

Jag älskar en massa program

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-08-07 23:26:53
det här är bäst fällt... perfekt av matthew dorfman

Jag älskar en massa program

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-05-31 02:09:21
Bästa Youtube Downloader av Maxine

Det finns inget bättre då alla mina rör för ner laddar videor.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-20 16:15:36
AWESOME produkt av Steven Yuna

Denna produkt är AMAZING! Jag kan hämta full episoder av The Big Bang Theory från CBS.com med i 1080p HD!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
Prev 1 2 3 4 5 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare Video Converter Ultimate

Mycket mer än en converter-konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och titta på i över 150 format. Lär dig mer

Wondershare DVD Creator Nya

Bränn din video, Audio och bilder för att skapa DVD-skivor med hjälp av denna lättanvänd men kraftfull DVD creator. DVD Creator är nu helt kompatibel med Windows 10.
Läs fler tips >>
Lära sig mer

Wondershare Filmora

Klippa, redigera, sammanfoga och trimma klipp. Lägg till musik och text. Tillämpa specialeffekter. Få en proffsig film i minuter. Lär dig mer

< Topp