Produktrecensioner

18 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2013-11-22 16:44:38
v2.0 har gjort mig glad av Paul

Jag hade ursprungligen postat en recension här baserat på v1.0 (det var så så) jag är glad att säga att efter att ha använt v2.0 för en stund, har det verkar lösa kraschar som ägde rum när auto tag var aktiverat. Jag kunde spela in över 15 timmars musik med audio tag aktiverats utan problem. v1.0 kan aldrig göra det... Jag är en glad glad person nu. Jag gillar att jag kan också lägga till låtar till iTunes direkt från programmet. Min enda förbättring begäran skulle vara; Lägg till spår numrering till funktionen auto-taggen.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-11-03 11:20:23
De fixade det av John Tutini

Jag har programmet stänga webbplatsen ändrade \"radio stations\". Med den senaste versionen har problemet rensat. Bara bra. Lätt att använda, rekommenderar.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-09-09 20:30:57
Utmärkt Frank

Dess\ är verkligen bra att jag kan spela in min favorit musik online. Bra gjort.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-04-01 15:54:43
Helt fantastiskt! av Chris

Jag köpte nyligen det här programmet och jag tycker det är värt varenda öre. Detta program kan du inte bara att spela in ljud men när den spelar det också tillägger genre, artist, låtnamn, album och skivomslag för iTunes när du överför dem. (åtminstone med spotify) Om du haven\'t redan köpt detta program som jag starkt rekommenderar att du gör!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-10-26 14:08:50
Fungerar perfekt! av d. h.

Jag försökte fånga ljud med några gratis verktyg som solrosor och Audacity, men bara couldn\'t få den till verk... och i\ är båda professionella musiker och jag gör teknikersupport på mitt jobb! Jag hittade den här, försökte den fria versionen... Felfri! Köpte den bara 20 minuter från försökande den fria versionen. Och 256K är mycket bra nog... om you\\\\\ är mest puristiska slags audiophile, en Skränande\ 't se skillnad till 320. Enda är, i\ vill kunna ange namnkonventionen för mina låtar i stället för title_artist, jag gillar titel - artist eller artist - titel. Verkar som ett enkelt alternativ till mig... men trots, i\ är förtjust med detta program!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-09-13 05:32:57
Bästa köp jag någonsin gjort av Casey

I Wondershare tjänst är fantastiskt och denna produkt är bra. Jag kunde inte vara lyckligare med köp jag gjort, att kunna spela in musik har redan räddat mig $125 som skulle ha lagts ned i iTunes. Tillsammans med allt detta har produkten en otroligt trevlig design. De kommer att ha mitt företag för en lång tid framöver.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
2012-09-12 08:11:23
AllMyMusic av Anon

Denna enkla gränssnittet är bra men det går ner backen därifrån. Jag är inte kunna fånga ljud på 320kbps begränsade till 256 kbit/s och med de nuvarande tekniska framsteg i samhället, detta gör inte klippa det! Wouldn\'t rekommenderar att köpa tills detta fast

Var denna recension hjälpsam?

Ja 4 nr 0
2012-03-19 18:26:34
Wondershare AllMyMusic for Mac recension av Andrew F.

Med AllMyMusic for Mac är få den bästa remixen av min favorit artist lika enkelt som att få på YouTube, hitta deras HD-video och slå rekord.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 2 nr 5
< Föregående 1 2 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare AllMyTube for Mac Uppdaterad

Ladda ner online video från 1000 + video delar webbplatser som Youtube, Vimeo eller Dailymotion på din Mac och njuta av dem på språng. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Använd denna kompletta allt-i-ett video toolbox för att konvertera, redigera, förbättra, ladda ner, bränna, organisera, fånga och spela någon video på din Mac. Lär dig mer

Wondershare Video Converter Pro for Mac

Konvertera video till olika format för bekväm uppspelning på olika spelare med lätthet. Lär dig mer

Topp