Produktrecensioner

18 recensioner
LÄGG TILL DIN RECENSION
2015-04-30 12:32:55
Wondershare 1-Click PC Care recension av ruin rana

Detta är trevligt men hur kan jag fick det gratis

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-04-12 00:38:03
Wondershare 1-Click PC Care recension av soft98

Väldigt bra

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-24 17:17:27
Bättre än Iskysoft av Gerhard

Jag gillar verkligen denna produkt på grund av sin enkelhet

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2014-03-03 01:49:31
Kan inte hantera utan :-) av Björn Sturla Moen.

Jag blev rekommenderad 1-Click PC Care att hjälpa mig med \"Blue screen\", och det fungerade. Det har bott med mig sedan, och jag använder det varje dag. Stor!!!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-11-06 13:44:10
fann det av p fawcett

Till sist

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2013-02-19 16:29:17
Utmärkt! av Shirley

Som andra har jag försökt många produkter & de svikit mig. 1-click pc vård slår dem alla, 10 gånger. Nu min spel dont\ 't krasch, frysa eller pausa. WOW! Det fixar allt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-11-12 21:30:00
Fungerade bra för en icke-tech som mig! av Ruth Martin

Om du är så icke-tech som jag är, kommer att du älska denna produkt! Jag har provat andra produkter som lovade att fixa och fart upp min PC - jag var inte nöjd med någon av dem. Med Wondershare\'s 1-Click PC Care, inte bara är mina problem fasta, det var också så lätt att använda - ingen frustration eller huvudvärk. Tack för en bra produkt!

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
2012-11-11 06:35:04
I\ har använt den i år av Jeremy Setter

Jag hade det installerat på min dator efter att vara sjuk för att göra systemet återställer på grund av virus. Nu, med awesome PC vård och underhåll programmet ger jag aldrig haft att göra det igen. Rekommenderas varmt.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 1 Nej 0
2012-11-11 06:18:43
I\ har använt den i år av Jeremy Setter

Jag var trött på att förlora allt på grund av virus och behöva göra så många system återställer så jag satte 1-Click PC Care på alla datorer i mitt hus. Jag älskar hur väl det upprätthåller mina datorer. Verkar som en ganska bra program som I\ har aldrig haft några problem med den.

Var denna recension hjälpsam?

Ja 0 Nej 0
2012-10-27 03:09:20
1klicka av lenda

underbara ~ jag luv detta verktyg... jag beroende av den för sanering & tune-upp.. när det gäller säkerhet, jag har mcafee-kom w/dator ~ detta verktyg är mycket saker... jag bara wouldn\'t använda den för att hålla virus\' &... sådana, från smyga i, IMHO... mycket kärlek till 1 Klicka på pc vård--jag hyllar u ~ *

Var denna recension hjälpsam?

Ja 2 nr 1
Prev 1 2 Nästa

VARFÖR VÄLJA WONDERSHARE?

SÄKRA

Vi värdesätter din integritet och skydda dina finansiella och personliga data med full kryptering och Avancerat bedrägeriskydd.

24/7 SUPPORT

Kunniga tekniker kan hjälpa dig genom instant live chat – helst på dagen eller natten.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

Prova innan du köper med en gratis testperiod – och även efter ditt köp, du är fortfarande täckt av vår 30-dagars garanti.

WONDERHSARE Rekommenderade produkter

Wondershare Data Recovery

Återskapa filer i 550 + format från din dator lagring snabbt, säkert och helt. Lär dig mer

Wondershare Photo Recovery

Ett professionellt verktyg speciellt utformad för att återvinna bilder, videor och ljudfiler från lagringsenheter. Lär dig mer

Wondershare Data Recovery for Mac

4 lägen att återställa förlorade eller borttagna filer från Mac snabbt, säkert och grundligt. Lär dig mer

Topp