Alla ämnen

+

Avboka iCloud Lagringsplaner

Om du har en ny iOS-enhet, oavsett om det är iPad, iPhone, iPod eller Mac, får du automatiskt en gratis iCloud lagring på 5GB. Denna lagring kan används för att lagra saker som bilder från din enhet, musik, program, filmer, böcker, e-post, etc. Om gratis 5GB är inte nog för dig eller om du behöver mer lagringsutrymme, då har Apple en plan för dig. För ett par dollar, kan du få extra iCloud lagringsutrymme att spara dina data.

Om du redan har en prenumeration för iCloud lagring och du väljer att säga upp prenumerationen, Följ instruktionerna nedan.

Del 1. Avboka iCloud lagringsplan för iPhone, iPad och iPod

Nedan är stegen för att avbryta iCloud lagring planerna och det gäller för iPad, iPhone och iPod-enheter.

Steg 1: Öppna inställningar app på din startskärmen och bläddrar ner till iCloud inställningar.

How to Cancel iCloud storage plans

Steg 2: I iCloud inställningarna, tryck på "Lagring".

How to Cancel iCloud storage plans

Steg 3: Klicka i menyn lagring, "Hantera lagring".

How to Cancel iCloud storage plans

Steg 4: Bläddra till botten och tryck på "Ändra lagringsplan".

How to Cancel iCloud storage plans

Steg 5: Tryck på "Free" alternativ och knacka sedan på Köp överst höger i app.

How to Cancel iCloud storage plans

Ange ditt Apple-ID-lösenord för att framgångsrikt avsluta planen. Detta kommer att träda i kraft omedelbart aktuella abonnemanget löper ut.

Del 2. Avboka iCloud lagringsplan på Mac

Steg 1: Klicka på Apple-menyn och gå till Systeminställningar, klicka på iCloud

Steg 2: Klicka på inställningar i det nedre högra hörnet.

Steg 3: Klicka på Ändra lagringsplan i det övre högra hörnet.

Steg 4: Klicka på "Nedgradera alternativ..." och ange ditt Apple-ID-lösenord och klicka på hantera.

How to Cancel iCloud storage plans

Steg 5: Välj "Free" planen att framgångsrikt avsluta planen. Detta kommer att träda i kraft omedelbart aktuella abonnemanget löper ut.

How to Cancel iCloud storage plans

Steg 6: Klicka på klar.

Del 3. Hur radera/Stäng iCloud konto

Det är näst intill omöjligt att använda en iOS-enhet utan iCloud konto. Det är bättre för dig att inte ha en iOS-enhet än att ha en och inte äger ett iCloud-konto. ICloud är viktigt eftersom det är ett medel för backup för dina personuppgifter. Även om du inte säkerhetskopiera dina bilder, filmer eller musik, kan du säkerhetskopiera dina kontakter, påminnelser, kalender, e-post och anteckningar. Säkerhetskopiera dem är viktigt eftersom du kan komma åt dem även om du förlorar din enhet och de tar en liten procentsats av din iCloud-lagring. Du kan enkelt komma åt eller återställa dina kontakter, e-post och andra personuppgifter bara synkronisera den nya enheten med iCloud-konto eller logga in på iCloud antingen Windows eller Mac.

Om av någon anledning du inte längre vill använda iCloud lagring kan du radera din iCloud-konto. Allt du behöver göra är att ta bort kontot från alla dina enheter och rensa data som lagras i iCloud-konto.

Saker du behöver göra innan du stänger din iCloud-konto

Eftersom du har beslutat att avsluta kontot iCloud, först av allt måste du se till att ingen av dina enheter är för närvarande som synkroniseras till din iCloud-konto. Detta är viktigt eftersom även efter att du tar bort kontot och enheterna synkronisering är det som du har gjort ingenting.

För det andra måste du ta bort alla dina konton från alla dina enheter. Oavsett om du använder en iPhone, iPad eller Mac, måste du ta bort kontot iCloud från alla dessa enheter.

Efter ta bort ditt konto från dina enheter, måste du logga in på iCloud.com med på datorn och ta bort följande:

Bilder: Om du tillåter enheten att ladda upp dina bilder till iCloud sedan har du definitivt att kolla kontot med hjälp av din webbläsare och ta bort alla bilder lagras på iCloud-servern. Detta normalt synkroniseras med enheten och eftersom du har tagit bort kontot från enheten, kommer det inte längre synkroniseras.

Videor: Ta bort alla videor laddas upp till iCloud-servern från din enhet från iCloud webben för att helt bli av med det på servern.

Musik: De flesta människor synkronisera sin musik med sitt iCloud-konto. Du måste också ta bort dem också.

p Alla dina kontakter: En av de viktigaste skälen för att ha en telefon är i första hand kontakterna. ICloud lagrar alla kontakter i din enhet och du måste ta bort dem eftersom du stänger kontot.

Kalendrar: Du måste också ta bort kalenderposter från servern.

Anteckningar: Anteckningarna från dina enheter måste också tas bort för att göra denna process en framgång.

Påminnelse: Om du är den typen som använder påminnelser hela tiden, då antar jag att du vet att påminnelserna överförs också till iCloud servern.

Mail: Detta är också en av de viktiga anledningarna du fick telefonen i första hand och rensa mail i iCloud är mycket viktigt eftersom det innehåller massor av personlig information.

Efter radera allt från din iCloud-konto, kommer du inte längre att kunna använda iCloud backup av din enhet utom om du säkerhetskopierade dem med hjälp av iTunes. Detta innebär inte tillbaka upp för enheten och när det blir bortskämda eller försvinner, då alla dina data också kommer att vara borta.

Ta bort iCloud konto

Ta bort iCloud från dina enheter är det första steget att stänga din iCloud-konto. Till gör så, följa stegen nedan.

Steg 1: Öppna inställningar app från hemskärmen och bläddrar ner till iCloud inställningar.

How to Cancel iCloud storage plans

Steg 2: Bläddra till botten av sidan iCloud och knacka på ta bort konto.

How to Cancel iCloud storage plans

Steg 3: Tryck på ta bort alternativ i pop-up fönster till bekräfta iCloud-konto tas bort.

How to Cancel iCloud storage plansg

Topp