Alla ämnen

+

Hur kan jag ta bort oönskade kontakt från iCloud?

ICloud är mycket populärt nuförtiden. Det är en användbar tjänst som kan spara, skydda dina filer och hjälp du dela dem med dina vänner. Det är mycket lätt att använda ICloud för alla Apple-enheter har det integreras i deras OS. Tyvärr, det finns ett problem. Som du kanske tror, är den största dubblerade kontakter. Det händer att en massa människor varje dag. Det är irriterande och tidskrävande. Tyvärr, Apple vägrar ge oss '' Klicka ta bort '' funktion. Detta innebär att du behöver lite av din tid för att ta bort duplicerade kontakter.

Del 1. Ta bort duplicerade kontakter från iCloud på en gång

Den bästa lösningen är att slå ihop dubbla kontakter. När du är klar, ICloud synkroniserar dina enheter och alla dubbletter försvinner. Det är en enkel handledning som kräver några minuter av din tid. Du kan ju söka manuellt och ta bort dubblerade kontakter. Detta är ett säkrare sätt, eftersom du kan kontrollera alla information, men du behöver mycket tid.

  1. Det första steget är att öppna adressboken på Mac-datorn. Du kan komma åt adressboken från alla iOS enheter. Om du är ny på Apple-enheter, bör du veta att adressbok är ett program som innehåller alla dina kontakter.
  2. Klicka på fliken kort och välja den leta upp dubbletter. Detta alternativ bör hitta alla duplicerade kontakter i adressboken. Du bör också kontrollera detta även om du tror att du inte har dubbla kontakter.
  3. När processen är klar, klicka på knappen Koppla dokument. Detta kommer att slå samman alla duplicerade kontakter. Nästa gång när iCloud synkroniserar, det kommer att ta bort dessa kontakter från andra enheter.

När du är klar, kan du upprepa processen så du se till att det finns inga dubblerade kontakter. Experter rekommenderar att du kontrollerar efter dubbletter minst en gång i månaden. Detta kommer att eliminera möjliga misstag, när du vill dela en fil med dina vänner. Lyckligtvis för dig är detta en lätt uppgift som kan utföras snabbt.

Del 2. Hur till vända bort iCloud kontakter

Om du har vissa problem med kontakterna ICloud, kan du stänga av dem. Du kan också starta om dem, genom att aktivera dem efter några minuter. Hur som helst, om du vill stänga av ICloud kontakter, måste följa dessa steg. Detta är mycket enkelt och kräver bara några sekunder.

  1. Gå till inställningar och leta upp iCloud. Klicka på det för att komma in i programmet. Som ni kan se, kan du ta bort ditt konto. På toppen, kommer du se din kontoinformation.
  2. Kontakter är oftast belägna på toppen av listan. Allt du behöver göra är att skjuta den lilla cirkeln till vänster och de kommer att vara avstängd. När du vill aktivera dem, bara glida cirkeln till höger.

Du kan också välja att ta bort kontakter från din enhet. Detta är möjligt endast om dina data finns på icloud.com/contacts och på dina enheter. Du kan inte återställa borttagna kontakter, så var mycket försiktig. Om du vill starta om dina kontakter, bara slå dem på.

Del 3. iCloud håller lägga till min iPhone tillbaka/synkning oönskade borttagna kontakter

ICloud är i huvudsak ett stort valv som är ansluten till alla dina enheter. Allt du sparar på den, kommer att vara tillgängliga endast för dig. Dessutom kan du återställa filer och kontakter om du förlorar din IPhone eller IPad. Men klagade många användare på ICloud att lägga till kontakter i sin IPhone. Även när de tar bort kontakter från IPhone, efter omstart kontakter, är de fortfarande här. Förklaringen är enkel. Du har dina kontakter på två ställen. På din IPhone och på ICloud. När du tar bort dem från ett och samma ställe, visas de igen eftersom din IPhone och ICloud är ansluten. Denna process kallas videosynkronisering (sync). Lösningen är att ta bort kontakter från både IPhone och ICloud och synkronisera dem. När du gör detta, tas oönskade kontakter bort permanent. Allt du behöver göra är att följa dessa steg.

  1. Gå till ICloud inställningar, via telefonen eller Mac och stänga av sync. Detta är mycket lätt att göra. Allt du behöver göra är att flytta bilden till vänster. Detta kommer att förhindra ICloud från '' kopiering "' kontakter till din IPhone. Nu kan du ta bort dina kontakter från Mac eller hålla dem.

  2. Logga in ICloud och gå till kontakter. Hitta en kontakt som du vill ta bort och ta bort den. Upprepa detta för alla oönskade kontakter. Du kan också använda kommando eller Ctrl (Windows) om du vill ta bort flera kontakter.
  3. Ta bort alla kontakter från din IPhone. Det rekommenderas att göra en säkerhetskopia innan du börjar. Det bästa sättet att göra detta är att använda iTunes. Det är enkelt och det finns en hel del tutorials om hur du gör detta. Kom ihåg att dina foton, meddelanden, samtal och andra filer inte påverkas när du tar bort dina kontakter. Dessutom går inte att återställa borttagna kontakter.
  4. Nu, gå till ICloud (System Preferences-ICloud) och gå till kontakter. Klicka på så att du slår dem på. Du kommer att se ett popup-fönster som ber dig, vill du koppla kontakter. Acceptera det och vänta några minuter. När processen är klar, koppla din IPhone kontakter med din ICloud-konto.

Om du följer alla steg, kommer du sluta med samma kontakter på IPhone och på ICloud. Detta är det huvudsakliga målet med ICloud tjänst, ha samma information på alla dina enheter. Om dina borttagna kontakter visas igen, i din IPhone, upprepa hela handledningen. Om de visas igen, bör du uppdatera eller återställa din IPhone. Alltid återställa iPhone som en ny enhet. Detta eliminerar risken för filer som kan orsaka vissa problem. Ibland (sällsynt) har iOS vissa buggar som orsaka detta problem. På andra sidan, kan du ta bort ditt ICloud konto och göra en ny. Endast ett litet antal användare sade dock att detta fungerade för dem.

Topp