Alla ämnen

+

Hur du arkiverar Facebook-meddelanden?

Arkivering Facebook meddelanden innebär gömmer sig en eller flera samtal från den Facebook Inkorgen tillfälligt. Detta är annorlunda från att ta bort en konversation på ett sätt ta bort permanent tar bort hela samtalet och dess historia från Inkorgen helt och hållet. Arkivering samtal, däremot, är en bekväm metod för att lagra dem för förvaring men döljer dem från Inkorgen.

Människor väljer att arkivera konversationer för att förhindra vatteninströmning i sin inkorg med meddelanden som de inte vill använda ofta. Dock när den person vars samtal du har arkiverat skickar ett nytt meddelande, hela samtalet blir arkiverade och återkommer i mappen Inkorgen.

Processen att arkivera Facebook-meddelanden är enkel och okomplicerad. Du kan arkivera Facebook samtal på två sätt:

Metod 01: Från listan konversationer (finns i den vänstra rutan på sidan meddelanden)

1. kontrollera att du är inloggad på ditt Facebook-konto med rätt autentiseringsuppgifter.

2. på din profil huvudsidan, klicka på meddelanden från det vänstra fönstret.

delete facebook message

3. på öppnade sidan, se till att du är i avsnittet inkorg .

Obs: Du kan veta att du är i avsnittet inkorg när Inkorgen texten överst visas i fetstil.

4. från visas samtal, hitta en som du vill arkivera.

5. en gång hittade, klicka på Arkiv alternativet (x -ikonen) finns på det nedre högra hörnet av målet samtalet att arkivera alla dess meddelanden.

delete facebook message

02-villkor: Från öppna konversationen (i den högra rutan på sidan meddelanden)

1. som ovan, logga in på ditt Facebook-konto.

2. på huvudsidan, klicka på länken meddelanden från det vänstra fönstret.

3. på nästa sida, från de visas samtal i den vänstra rutan, klicka på en som du vill arkivera.

4. en gång valts, från det högra fönstret, klicka på fliken åtgärder från övre högra hörnet i meddelandefönstret.

5. Välj Arkiv menyn visas.

delete facebook message

6. Alternativt kan du trycka Ctrl + Del eller Ctrl + Backsteg för att arkivera för närvarande öppnade samtalet.

Hur man läsa arkiverade Facebook meddelanden?

En arkiverad konversation igen automatiskt när samma person skickar ett nytt meddelande, kan du öppna de arkiverade konversationerna manuellt från mappen arkiverad på följande sätt:

1. din öppnade Facebook-konto, klicka på meddelanden länken till vänster på hemsidan.

2. en gång på nästa sida, klicka på menyn mer ovanför de samtal lista i den vänstra rutan.

3. Välj arkiverade visas på menyn.

delete facebook message

4. du kan nu se alla arkiverade konversationer i arkiverad mapp som öppnas.

delete facebook message

Ta bort Facebook-meddelanden?

Facebook kan du antingen ta bort en hel konversation eller ta bort vissa meddelanden i en konversation.

Ta bort en hel konversation:

1. försäkra dig om att du är inloggad på ditt Facebook-konto.

2. Klicka på meddelanden länken till vänster på hemsidan.

3. från visas samtal, klicka för att öppna en som du vill ta bort.

4. Klicka på fliken åtgärder på övre högra hörnet av fönstret öppnade konversation i rätten.

5. Välj Ta bort konversation visas på menyn.

delete facebook message

6. Klicka på ta bort konversation i bekräftelserutan öppnade Ta bort denna hela samtalet .

delete facebook message

Ta bort specifika meddelanden från en konversation:

1. efter logga in på ditt Facebook-konto, klicka på meddelanden i det vänstra fönstret i din profils hemsida.

2. på sidan öppnade meddelanden från vänstra, klicka för att öppna konversationen som du vill radera meddelanden.

3. Klicka på fliken åtgärder från det övre högra hörnet i meddelandefönstret i rätten.

4. Välj Ta bort meddelanden visas på menyn.

delete facebook message

5. en gång gjort, markera kryssrutorna (på början av meddelanden) som representerar de meddelanden som du vill ta bort.

6. efter att markera meddelande, klickar du på ta bort från det nedre högra hörnet i meddelandefönstret.

delete facebook message

7. i den visas tar du bort Dessa meddelanden bekräftelse låda, klicka på Ta bort meddelanden för att ta bort de markerade breven.

delete facebook message

Obs: När du tar bort en konversation eller dess meddelanden, åtgärden kan inte ångras och du kan inte återställa enheter. Men tar ta bort ett samtal eller meddelanden från ditt Facebook-konto inte bort dem från den andra personens Inkorgen också.

Hur till återvinna arkiverade Facebook-meddelanden?

För att återställa en arkiverade samtal tillbaka till Inkorgen:


1. på din öppnade Facebook profil, klicka på meddelanden länken till vänster på hemsidan.

2. när du är på sidan meddelanden, klickar du på mer -menyn ovan konversation listor i den vänstra rutan.

3. Välj arkiverade från den nedrullningsbara menyn Visa arkiverade konversationer.

4. från vänster själv leta upp samtalet som du vill återställa.

5. Klicka på ikonen Unarchive (pilen huvud pekar till nordost) i nedre högra hörnet av målet konversationen att flytta alla meddelanden tillbaka till Inkorgen

delete facebook message

OBS-den läst/oläst statusen av samtal kvar oförändrade på arkivering eller unarchiving

Arkivering meddelanden är bara som att flytta de oviktiga dokument till ett skåp för förvaring, snarare än att förlora dem genom att sätta dem i papperskorgen kan. Arkivering rensar din inkorg genom att få sällan använda meddelanden ur vägen, samtidigt som du kan komma åt dem i framtiden med lätthet. Å andra sidan, ta bort meddelanden permanent tar bort dem från ditt konto med något utrymme för att hämta dem helt.

Produktrelaterade frågor? Tala direkt till vårt Support-Team >>

Home > Resurs >All Topics> Tips > hur du arkiverar Facebook-meddelanden?
Topp